覺唔覺得深水埗電子特賣場啲職員好勁

238 回覆
1568 Like 42 Dislike
佢賣d好短期 之前秋冬潤唇膏見到$5/$9. 買左先發現得兩三個月期
冬天都未過就已經過期

仲有佢有好多日本藥品 保健品 lotion 但係日本貨d限期唔係寫日子 係一個有英文有數字的code 正常95% 都唔知點睇 所以真係過左期都唔出奇
係 我會幫襯 但買返電子嘢 家品咁
但早排買條叉電線又係壞既
其實去得買嘢都唔方覺得可以用好耐
只係滿足嗰種好平呀買呀嘅心態
首先咪屈

貪小便宜之冠肯定係中國人
去食飯成碟送打包拎走

你可以繼續
我買過佢個99蚊router,返到去連極都連唔到
見到鬼佬都入去買野
珍 取代左華強北
而深圳就取代左香港高級商場
乾坤大挪移
唔短期又點會平到咁...
短期都還好
最怕過期呀,呢樣真係講個信字
不過咁, 你有錢既又點會去果度丫
其實次次入去都買好多嘢,但買完返屋企之後其實發覺大部份係唔等駛,但每次都會買一羅羅返去,好似唔想執輸咁
有錢同無錢都會去喎 深水埗特賣城唔通只係深水埗人去咩
你宜句又真係天真
有錢人先最計較依d少少錢

收銀員記得晒d價錢超勁
唔係有貼價錢標籤係件貨上面咩,得好少冇貼
每盒嘢都有價錢,有幾勁?
人肉掃描器
有時啲護膚品平到以為係假野都唔敢買
Loccitane嘅travel kit mark唔洗$100
唔係囉,環保袋啊手套嗰撚價錢貼啊
好多都冇,但呢個唔係重點。就算佢有貼價錢都好啲收銀員收銀嘅時候好似唔使睇咁就知道件嘢幾錢。
好多都冇,但呢個唔係重點。就算佢有貼價錢都好啲收銀員收銀嘅時候好似唔使睇咁就知道件嘢幾錢。
感覺伙記好撚串,有次人太多,行人路行過踎低女職員,突然有男職員問我做乜,我咪話搵到心愛貨品咪行過去拎囉
成場淘寶貨
其實好多都係次貨,又無得換,真係把撚

車費唔係錢? 一來一回你自己計
件貨淘寶/拼多多冇?
淘寶滿99$包郵, 送屋企附近或者上門都仲得
拼多多可以種卷
要買好撚多野既, 咁點解仲要親身去? 為左見實貨?
店入面種類係多, 但夠APP入面多?
做好D researching 你係app度都可以避好多雷
咁所有野加加埋埋, 到底有乜野動力要親身去買?

所以邊個天真? 我笑而不語
購物既本質係咁, 特別女性
男人只會買自己所需要既兼格好哂價/質量
秒撚左就即負皮
7到
之前買40蚊HDMI線穩定出到4K120開到VRR, 叫賣幾百蚊o個d情何以堪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞