COLLAR討論區 (976) 歐國杯發佈會@apm!《idc》奪ChillClub年度跳唱歌曲獎!

1001 回覆
25 Like 7 Dislike
至於姜濤奪得《MOOV大數據至尊歌手》,問到該獎項似是為他而增設?姜濤說:「冇考慮到呢點,有任何獎項已係好好嘅肯定,冇特別諗呢個獎係點樣一個獎項,只要有獎項就好開心。」談到今年沒有分金銀銅獎,得獎機會少了?他表示隨緣,誰得獎也替對方開心,作為歌手做好自己唱歌本份就好,獎項方面交給主辦去做。
邱士縉(Stanley)奪得「年度新人男歌手」,全隊替他開心,訪問時隊友為他拿着米高峰,他笑言等了5年被人服侍的機會,他說:「多謝Fans,相信我冇13萬個fans,多謝其他鏡粉同鍾意首歌嘅朋友。(演唱會一脫成名。)脫咗13萬人返嚟咁犀利?」Edan在旁即笑言自己也要脫可多13萬粉絲。Stanley表示純粹做好每個表演。問獎項是否送給天上媽咪?Stanley說是,很特別是去年母親節出這首歌,今年母親節得獎。他又自爆演唱30秒,出場前緊張又驚及開聲作準備,卻被隊友笑他唱30秒也要開聲。
談到稍後舉行《Hi MIRO!見面祭》歌迷聚會,但12位成員分拆12場,若粉絲要見齊12位費用昂貴,Lokman對此表示這個是MIRROR中期活動也是紀念九展,之後仍有源源不絕的MIRROR活動可參與。對於粉絲要花費巨額才見齊12位,Lokman說:「呢個我自己講嘅,留返下次齊人先再睇,量力而為,冇可能超過自己負荷,咁樣我哋都唔想。」Stanley表示今次是針對個人,令MIRO活動更多姿多彩。AK亦說:「「麵包」和MIRROR,推介大家揀麵包,唔好揀MIRROR,大家食咗飯先。」
答得好鳩
心態決定境界
他又自爆演唱30秒,出場前緊張又驚及開聲作準備,卻被隊友笑他唱30秒也要開聲。

岩岩去 d高層up都up半個鐘仲要講到勁悶
yauxxxtung
Chanel宣佈將於今年11月5日在港舉行時裝騷,將剛於法國馬賽展示的Chanel 2025早春度假系列復刻,令人十分期待!未知屆時BLACKPINK的Jennie、G-Dragon、朴敘俊、小松菜奈、NewJeans 的Minji等品牌代言人會否來港出席這項盛事?
少林足球咁尷
你頂唔頂到
Ivy唱完全冇問題!就係想睇佢尷尬笑
今日有冇100人
應該有 但可能足球真係有d難搵人撐場 我地始終唔知鏡粉咁勁見咩都撐咁
300應該有
你老母間順豐站條隊都100人啦
有啦 睇YouTube 見到。
咪on9啦 咁多男粉點會無人撐足球
就算平時唔睇波,我肯定超過一半collar fans會睇趁熱鬧歐國盃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞