[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (232)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Farewell日本幫
宜嘉企左右兩邊、垃立企中間捧盃

牙凱disliked
牙凱有聯賽唔志在精液盃

Btw牙凱係咪成隊理文捧盃最多嗰個
想做就做 宜嘉就造
幾時有能者居之 氣焰強到

香港波好似好耐冇咁嚴重既受傷?
阿廷
踢緊北區唔肯上去
人工開價實好撚閪
大傑志要左閘
北區殺人哥何浚皓表示
出我,我一場殺一件
Gordan仔
但佢打閘麻麻地 踢前面好啲

很大
嗚哇
呢張相真係忍唔到
唔將件淫婦莉絲捉去粗暴咁姦一輪真係唔係男人
又係呢啲on9
https://www.instagram.com/p/C631xtZSpx-/
我軍今日作客港會,上半場29分鐘有何浚皓領紅,10人應戰之下,結果於下半場65分鐘被對手射入致勝球,最終一球落敗。主教練梁志榮賽後表示:球員在10人應戰之下已盡力,奈何踢法較為被動,加上受作客及天雨影響,最後力戰而輸一球,對球員戰意是滿意的。未能搶分是有點可惜,希望最後兩場返回北區主場,能夠取得較佳表現。

最後均業北區及教練團上下,為港會球員莊文歷於上半場的受傷致深切慰問。在比賽場上大家雖然是競爭對手,但雙方都絕不希望有球員受傷,在此祝福莊文歴早日康復。

Our deepest sympathies to Dominic. All the players from the Crownity North District including the coaching staff,expressed our deepest sympathies to the HKFC player Dominic Johns for his injury. Wishing Dominic a speedy recovery.
Lm
歐冲幾時自己搞一隊
今日入場睇東方對傑志, 坐第10段
開場前屋企人用手機影下球場草地時比看守第10段上看台嘅工作人員大叫不準拍攝, 個刻我覺得奇怪以為聽錯!睇咗咁多年波未試過畀工作人員不準拍攝!
到兩隊入場準備開波, 我就用手機拍呢張相, 同一位工作人員竟然行落嚟向我大聲講唔準拍攝, 我哋問點解唔準拍攝, 佢話tvb贊助所以不準拍攝!
我不清楚足總同tvb合約係點, 但大大話話入場睇咗幾十年波未試過有咁嘅對待!如果足總你哋同tvb嘅合約真係不準球迷用任何器材拍攝, 點解你哋唔響入場前售票區域當眼地方展出告示, 等我考慮入場與否!
香港足球已經一潭死水, 大戰都係得千多人入場, 今日我一家五口仲有小朋友入場, 今次遭遇畀到第一次入場的家人十分不好觀感, 香港足總請澄清以上事件, 免下次不知情嘅球迷入場拍攝喜悅場面時刻畀工作人員責備!

惡過馬撚

條友喺度鳩屌個staff,母親節攞晒人哋老母出嚟屌,仲好意思帶細路女入嚟,一家五口?擋箭牌啫
其實依家東港係咪完季T都冇所謂
反正聯賽第二已wfc。
lm
梗係宜嘉就做啦
贏咗菁英盃 未必雞 kdj 同巴西幫
輸埋呢場先會雞
送石門最後一程
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞