乃木坂46討論區#542:山下美月ご卒業 池田瑛紗誕生日 おめでとうございます

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
建議佢繼續玩螳螂人設算啦
珍 成日帶d垃圾大陸零食上節目
Takeo Dec係麻麻地
坂道系佢影嗰啲都好廉價(就算係外國影都一樣
https://x.com/tamamibook/status/1792478949219672103?s=46&t=iCezS1NP9UFmgJjJBShfZw

珠美間酒樓背景幾有彌敦道feel ,係咪倫敦大酒樓?
好眼力,的確係倫敦大酒樓,啲椅同天花板仲有地氊啲圖案都match到

珠美本野HK取景
邊個諗出黎
咪就係,3歲就返日本,識得幾多句廣東話
陰謀論
可能同演唱會係同一個政府sponsor package

不過認真可能同攝影師一樣都係成本考慮既 始終珠美唔係穩選拔 人氣都會影響預計銷量
hk取景唔係問題 但可唔可以搵d靚地方影
倫敦大酒樓都放落去
除咗就腳之外,我都諗唔到間嘢有咩好
不全是香港的問題
伊藤萬果本都係香港影,好好多
不過都有可能係要避開哂伊藤萬果本先攪成咁

其實伊藤萬響市區攞景,
他媽咪去一去郊區影囉,
日本仔唔花時間諗姐
有猴莉 保乃,呢個cv好似唔差喎
冇睇過嗰幾本影成點啦,但呢個級數既member都俾佢影應該唔係廢成咁吓嘛

可能係日本人眼中既香港特色就係咁樣,又迫又嘈
但日本人係鍾意呢啲local嘢
好多日本人嚟香港嘅vlog都去飲茶
早排新木優子 松村沙友理嚟香港d片都係呢啲題材

原來有帶制服黎
套制服幾好j的
外國人都唔識香港郊區咁
猴莉 保乃都係個人本人好睇

但取景 構圖 品味都麻麻

舉例,呢個香港取景日本MV你地覺得點?
https://www.youtube.com/watch?v=v56Lgevn0_4

MONDO GROSSO / - 迷宮 [Vocal:滿島光] (繁體中文字幕版)
陰謀論
可能同演唱會係同一個政府sponsor package

不過認真可能同攝影師一樣都係成本考慮既 始終珠美唔係穩選拔 人氣都會影響預計銷量
hk取景唔係問題 但可唔可以搵d靚地方影
倫敦大酒樓都放落去
但日本人係鍾意呢啲local嘢
好多日本人嚟香港嘅vlog都去飲茶
早排新木優子 松村沙友理嚟香港d片都係呢啲題材

舉例,呢個香港取景日本MV你地覺得點?
https://www.youtube.com/watch?v=_2quiyHfJQw

MONDO GROSSO / 迷宮
呢個多點youtube既留言
大佬呀,有日本朋友到香港,我都帶佢去添x運,
雖然我都覺得嫲嫲,但起埋米芝蓮
去倫敦大酒樓唯一解釋係想影酒樓景 但行程緊密 影完旺角求其係附近搵間影算
可能係食飯 順便影兩張算
養豬團一直伙食好,無理由食咁差吓,求其食一間?
又唔係本地人鬼識你邊間酒樓好唔好食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞