東張西望預告何伯新何太將再現身!證明真愛:阿叔畀咗肉體我!

108 回覆
51 Like 12 Dislike
Partners之間嘅consensual sex講做sexualize自己body獲取利益有點取巧
亦都undermine咗女性喺性事方面嘅subjectivity
同時何太都提供咗家事勞動同emotional labouring
獲得咗應有嘅rewards
唔再係patriarchy底下視為gender roles嘅無償勞動
反而係實踐咗equality
400幾萬因為廢事嘈就眼白白比人呃左去
你係咪咁撚痴線
一個大陸女人都唔及一班跟左幾10年既仔女
個老野真係臨老鳩硬無親戚
何伯,你咁有錢,每日搵個20歲都得啦
駛乜屌46
銀行制度上咪係
銀行制度同人情道理係兩回事
信得過你同你開聯名戶口
你一個唔該拎走晒筆錢
唔反面就假
何伯好明顯年輕個陣無乜點叫雞
但而家係成筆完全變咗屬於個細女又係咪無問題先
False dilemma
而家何伯唔係要女人唔要仔女喎
係無咁多本來唔係屬於佢哋嘅錢留俾佢哋only

反而係班仔女要錢唔要老豆
What if 我無諗過呃
???
而家人情咪就係細女做得啱
任何關係都互惠互利㗎啦
就算唔為金錢都可以為情感之類嘅其他嘢
sugar uncle
consent≠reflexivity喎
何太有無性別意識?佢嘅出發點係為咗pure relationship嘅emotional satisfaction定係sustain緊女性作為private sphere入面嘅角色?
你肯定何伯何太之後有negotiation?
定其實兩者只係無意識地實踐緊既定嘅gender script?
何太連lihkg 都玩埋?
對住呢啲仆街,唔應該善良
咁而家咪體現佢地係咪真愛囉 仲有老人金可以比佢reward 啊 重要係而家佢仔女無犯法 比我係佢仔女 錢就唔會再比佢架啦 要買咩可以同佢講
好簡單
我就當成筆錢都係何伯
如果你見住你老豆老母攞住成副身家過大海
9成都係輸甩褲架啦
你hold住佢舊錢係咪叫財迷心竅?
似46歲喎 細16歲?
其實個聯名戶口係一齊開既話
佢仔女鍾意拎晒係佢嘅事
就算用法律途徑去追都未必一定拎得返啦
個老豆做咩真係關你撚事
何太除咗貪錢 對答都好撚有問題乜撚嘢叫阿叔畀咗身體你 咁撚憨鳩屈個盲嘅睇國家機密
呢啲唔係叫比返何伯,而係直接送比大陸婆
你個前設係

如果成筆錢都係何伯賺返嚟嘅話

1. 你點證明成筆錢都係何伯?因為舊錢擺喺聯名戶口,大家都可以自由存取錢喺入面。

佢在生鍾意點使係佢嘅事

2. 承上,筆錢因為係喺聯名戶口,所以仔女都有權用。再且,何伯喺呢個年齡下亦唔排除有神志不清嘅可能,作為仔女有呢個義務同責任確保自己個老豆冇俾人呃。

就算死咗子女都未必有繼承權

3. 聯名戶口…

班仔女真係財迷心竅

4. 起碼人地最低限度係冇用到啲錢,但個女人由認識去到結婚半年都冇嘅人,咁快就話要拎1球去做生意,邊個先係財迷心竅其實都幾明顯。再且,聯名戶口,錢嘅擁有人法律上仔女有份

其他,

單簽拎錢個人認為係何伯主動要求,因為如果仔女有心用錢,一早就唔見曬
Ok, 即係細女呢條臭雞貪錢呃老豆4百萬

Woman☕️
諗住直播?
既然係真愛。 新何太就唔好咁計較, 一於生養死葬何生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞