老人家溝女有咩問題?

28 回覆
6 Like 12 Dislike
何伯,李隆基等等,老咗寂寞搵人陪傷害咗邊個?你話佢真定假感情都好,代入佢哋嚟講,唔好話仲有幾多年命,仲可以健健康康行得食得瞓得都唔知有幾耐啦。

同埋發生咗關係

隨時攪出人命

阿伯要負返責任
其實無問題,明買明賣。

陳振聰份遺囑就算係真都唔奇
冇問題 從來重點都係佢呃公屋

嗰班腳踏實地中老年返工 住劏房嘅應該最嬲
溝女本身無問題呀
而家都冇人話佢溝女有問題
溝著個呃錢既再同仔女反面先有問題
咁都係人哋個問題,啲錢如果係個老人家人哋點用有咩問題。人到老咗,就開始新嘢又學唔到,跟唔上個世界,如果冇另一半其實真係好慘。
啲錢屋企人keep 但一定要俾返夠足生活費 玩樂費嗰老人家 獨吞正仆街
老人家冧到女嚟玩 其實係好事
咁大家都係食花生姐有咩問題
咁一直都係人地問題呀
佢冇影響到其他人
只係佢係一個好classic 既廢老俾大陸婆呃錢既例子
問題何伯條粉腸搵到400幾萬,但係唔識睇人。
呢條友應該響七幾年五幾年嗰陣時開始搵搵錢搵到幾百萬,嗰陣時未開始Q E嗰陣時,搵到呢個數係好勁揪。但係搵到呢條數咁勁揪嘅人竟然唔識睇人唔識讀人。時勢造的英雄,好彩嘅屎窟鬼而已。
咁又有乜問題?
老野溝女
應該溝返老太婆
其實無
人地鍾意比人呃都無計
其實可以扣除返老母儲落既錢同埋細囡有份既錢之後俾返晒佢,條件係老死不相往來,斷六親,咁啲錢你想點用都冇所謂,唔到俾人呃晒啲錢之後走返黎乞
其實可以扣除返老母儲落既錢同埋細囡有份既錢之後俾返晒佢,條件係老死不相往來,斷六親,咁啲錢你想點用都冇所謂,唔俾人呃晒啲錢之後又走返黎乞
佢地唔知,但年齡增長嘅同時對女性嘅興趣真係會完全消失,因為感覺生活唔需要女性已經係變成習慣。
反而有女性感覺唔自然
好老實真係盡量唔會為自己身體需要而煩到自己嘅生活
利申唔係老人家,但感覺會係咁
溝亂香港
我最多覺得性需要少咗,但寂寞要人關懷總會想
好老實我從來唔需要別人關懷的
又咁講,已經係衰咗,錢又比個大夯媽攞晒,啲老野呀伯又要死要面子
自己戇鳩自己又唔知道,佢70 80 90年代搵到400萬係一件好唔簡單嘅事,但係做到咁簡單就唔識得讀人,你話個人有冇問題?
人哋冇去偷冇去搶,啲錢點用有咩問題?佢可能覺得有人關心值千金。

反正d錢都帶唔走
但我會直接包個20-30歲支那雞好過
好過幻想自己七八十歲人仲媾到女有真愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞