[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1530)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
你自己睇下攻速流輸咗幾多場先啦
屌你歐洲d adc廢𠹌到
最勁係咪已經係幾年前rekkles zven forgiven
我覺得關鍵係納Dee vi開得好
大優勢開波靚團5換0
T1打G2 G5咪又係物穿法洛士打ZAC
講到尾都係睇團戰處理成點姐GUMA完場咪又係高傷
攻速流永遠喺lck 見唔到 知咩原因啦 就係打唔到傷
仲有Perkz adc
今年進步咁大,已經夠哂皮,由最開始穩入正賽,打其他外卡一定嬴,只係打主流賽區唔夠打,去到連入圍賽都唔夠打,連係外卡中都算廢果一批今年叫做終於入返正賽,而且仲可以唔洗一面倒比人強姦,算係咁。不過PCS都係冇前途,maple依啲係lpl連要都冇人要既選手,去到北美都可以比人排毒,返到pcs可以做皇帝就知依個賽區冇得救。
又嚟多次
終於ban zac
又黎
G2 易玩到
G2 唔pick Draven?
但今場同佢出物穿定攻速完全無關

本身一樣打到大優 係野輔鳩開送出去
又唔關bp事 你有冇諗過拖到後期psg個陣根本贏唔到g2
Vi同納帝就係嚟加速end game
針對到炮娘 中期就可以打到炮娘出唔到山
如果無波比 psg就少個顧慮可以不斷強姦炮娘唔洗驚對面反打
法洛士唔計PLAYIN贏多過輸喎 計埋頭先7W-6L
塔莉雅計埋頭先嗰場就3W5L
呢個版本ad根本a唔到幾多下
唔會有人保你
中路又全部大核一套秒你
上路又大坦衝上黎
不如出物穿hit and run好過
比人屌到仆街
做sup啦
專業開戰
隻納dee行錯位問題大d
應該要殺到
佢行塔下面去左邊牆就可以留caps
但佢開完大企塔右邊開W A就算
頭兩場無變既
G2 t1 幾乎冇換線啦
靠bp counterpick

佢得game5換
但嗰時間咪同以前換上去食預示者差唔多
Gen spring都成日係咁
其實出物穿佢對線壓制力會多啲 你比賽有幾何會對線走去all in A人 所以亦都解釋到點解通常物穿法洛士會高傷 就係差在前面對線期有冇打人但好明顯psg 唔係想打前期 想等後期
又naut
Main champ都唔pick咁奇怪
其實HANS咁廢 PSG 兩場都想針對佢好似有D哂氣
除非你BETTY可以好似琴日咁穿哂對家下路姐
以為replay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞