陳自瑤談出軌 指有人專向有婦之夫埋手

96 回覆
24 Like 67 Dislike
無綫節目《香港婚後事》陳自瑤(Yo Yo)、賴慰玲(Winki)、黎諾懿及羅天宇,與嘉賓單立文(豹哥)和胡蓓蔚講到昔日蒲吧史,Yoyo自言蒲吧次數不多,諾懿追問有否艷遇,Yo Yo說:「有嘅,會有人行埋嚟話:『你好靚喎。』但係我冇理佢。」Yoyo直認傳統覺得酒吧沒有真愛:「可以喺酒吧咁樣撩一個女仔,即係慣犯!」

豹哥則追擊「單身貴族」羅天宇對婚姻有沒有憧憬,天宇指現在年紀開始大,想有小朋友的話,好似要點趕。豹哥即以說:「千祈唔可以急,我差唔多50歲先結婚,慢慢揀,先揀到一個真係好嘅。」Yo Yo則問到豹哥、豹嫂可有過想出軌的時刻?豹哥Man爆說:「如果你(結婚時)立咗誓,同佢講過我愛你一生一世,如果你做唔到嘅話,你根本就唔係男人,係咪呀?」Yoyo則指有人專向有婦之夫或有夫之婦埋手,豹嫂聞言說:「有呢啲人㗎咩?」Yoyo表示:「有,好多!」
係咪姓蔡
同埋姓肛
喂呀
我可唔可以向有夫之婦YOYO埋手???
Yoyo咁清純係唔會出軌㗎
可以
黑提你都啱?
喂呀
娛樂圈係咪好少人好似佢咁係sell婚姻失敗
喂呀!
喂呀
姓達
呢件阿嬸好撚煩
.
我係懷疑佢同signal 跟本係好恩愛,扮婚姻失敗去營造yoyo 女權主義者嘅形象搵食
煩7到癲
有樣有身材洗鬼sell悲情
佢代言嘅product 係sell 俾女人呀
%
現年42歲的陳自瑤(Yoyo)除了演技了得之外,其直播帶貨的能力亦非常出色,早前更在TVB與內地平台合作的「TVB識貨」直播中,創下累計逾600萬人次觀眾收看,最終全場銷售額突破7320萬人民幣(約8362港幣)相當厲害。作為「TVB識貨」帶貨女王的她,早前就獲內地綜藝節目《中國新主播》邀請,前往內地擔任評審,更與內地直播界一哥李佳琦相遇,令她大感開心,更笑到合不攏嘴。

聰明絕頂嘅形象工程
雯雯算唔算
佢婚姻好美滿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞