[占隊。] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
過左30場洗左底
唔洗停
一隊波點都係得一個人上腳嫁姐
望返上一個十年的
迪馬想三核就柒左
肥賓一上任就抽起oscar出多左摩西
摩同干都直接比哂個波世三舞
有幾何一隊波有兩個都要上腳嘅球員
仲要都打同一條邊
nkk睇落唔似做緊彭馬嘅工作,將來亦唔覺得佢做到彭馬嘅嘢,踢法好唔同。Paez仲細 俾佢吸下經先。暫時睇落Olise係最對辦,唯一缺點 易傷
佢地大好形勢之下,無lala輸咗比維拉,又贏唔到鏝城,與人無尤
Enzo踢前 知咩料啦
車狗場場踢死火腿果邊 再唔買多個轉下邊攻 係人都識守啦
安東蛇走得太前
唔明點解仲講Olise

明明就黎免簽Mbappe

Mbappe NJ Palmer
Nkunku
olise咪又係右邊
點轉邊攻
買埋olise咪成隊法國
其實尋日ricky有樣野講得好岩
點解走素之後順左
就係車仔目標好明確
係前場個波比火腿就好
多左安素成件事就複雜左
1+1<2
要雙核根本就好難
除左當年dwa同kdb我真係諗唔到幾多個成功嘅例子
Nkk似做接應個個多過做playmaker
其實梅靜都唔完全關佢廢事
左邊古古同+9+兩個放唔到啲比佢跑嘅波
火腿 白卡度多數都埃住右邊 所以最後多數都比頭巾閪
唔係話比佢就踢到曉飛 但佢觸球機會其實真係少
係因為肥普發神經出Enzo + Caicedo 同時搵Gallagher 踢左翼 自廢武功
發覺nkk定位好模糊,又唔係直接踢正前,邊路又唔夠快,踢10號又見唔到佢啲突破同分波
我覺得安素專心負責放身後波唔係唔得
前場第一點hold到個波落黎已經好夠
加上佢係做到傳波角色
唔係啲黑鳩死自己要爆已經差好遠
其實都係佢廢佔大部分
甩得太多睇得出隊友唔係好想俾波佢
但白卡度做到七成效果
Btw
其實呢波連勝
我覺得安素代左白卡個位
其實分別都不大
如果甩得太多就唔想放比佢
咁頭巾閪都一樣唔應該比佢啦 咪一鳩樣
不過梅有樣好差就係 背身拎完波
好鍾意想cut入中間去爆人拎番個正向位
其實做多啲配合都可以面向番個龍啦
當然佢波底都唔一定做到
真係同雙特一鳩樣
但好在係同一隊 果個敵對心冇當年咁強
如果有好教練 解決到都唔出奇 冇雙特咁kick
其實之前安白兩個都做到好多機會
只不過前面班人把握唔到 宜家入到
同埋波運好咗
今場同西咸中柱又中楣
之前直接比人入咗
一係安逗後d
變左咁
一係爛打d
加咁
最好解決方法
安素控場係無問題但佢好撚自負成日想交啲risky pass
用佢做麥卡係猁既角色就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞