極光真係好靚, 好慶幸移民左黎英國

290 回覆
275 Like 529 Dislike
我睇到佢話上山頂望落維港係香港優點,就知佢未出過國,唔洗討論
你邊區?
歐洲真係好鳩悶點解可以去二三十次
點解留港得一個優點都仲有七百幾萬人留
Caulfield, VIC 3162 定Caulfield South, VIC 3162定Hopetoun Gardens, VIC 3162?
咁撚激動做乜姐 你老母今日做忌咁唔開心?
你淨係八成地方點都會有間 24 小時便利店,多數地方安全,無咁多阿叉黑鬼白鬼搞事,呢條數已經差勁多

另外城市既建設,事實係所有日本大城市係可以 KO 晒所有歐洲美加所謂「大」城市,後者所有野都又霉又舊,就連倫敦條 elizabeth line 都仲係有部份路段收唔到電話咁廢,收到電話都只限 3/4g
返六日 7-10 annual leave 想知jm9
邊個會返中國香港玩
屌你原來本身地底泥嚟 打開七日大假嘅垃圾工
條友應該做開保安 waiter 倉呢啲垃圾工
我第一份工已經16日大假講緊十年前
由治及興嘅香港靚好多
歐洲悶撚到閪咁
我去日本淨係食拉麵,其他全部唔計都屌打歐洲啦
可惜留港撚連移英垃圾都不如
邊度都無資格去
嘩吊,我勁能葡萄有得留港個天又橙又粉紅阿,超能想留港!
起碼唔會呃自己香港個天又橙又粉紅一樣咁靚
咁事實上香港依家好好?
一pat屎咁
你整理吓啲邏輯先啦
你踩留港啲人踩到世代為奴
同香港依家好定唔好有咩關係啊柒頭
留港撚無害過你架喎 你講到佢地搞到你家破人亡咁

同埋有錢去邊度過都係好㗎喇
我都叫半個留港撚 屋企人就喺哂英國
以我所見 近年啲移民撚
而又鍾意踩港果啲喺香港多數都係失敗者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞