【作客臭脫福唔撚易】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCLXVI

1001 回覆
2 Like 8 Dislike
唔係話人工傾唔掂咩
我睇新聞話係障礙姐,畢竟6.5m 一年做後備都有d貴
呢個用唔到波
要嚟做咩
下場刺應該會大敗比曼城
等曼得失球都過埋我地
又唔比我地有機拎冠

不過衰自己輸比維拉
無得怨
意乙常規賽煞科,科木主場以1比1逼和科森察,成為亞軍,取得直接升班資格,相隔21年後,再次獲得意甲席位。呢支「神奇球隊」由法比加斯擔任「影子主帥」,呢位37歲西班牙名宿執教波有料到。

法比加斯兩年前加盟科木,作為球員生涯最後一站,上年夏天掛靴,並擔任科木青年軍教練。科木上年11月炒咗教練朗高,法比加斯臨危受命擔任看守教練,由於佢冇歐洲足協職業教練牌,只獲1個月豁免期,會方聘請前水晶宮助教羅拔斯做看守教練,法比加斯退居助教一職。

一般相信羅拔斯只屬「掛牌教練」,法比加斯先至係真正話事人,等佢考到教練牌之後,就會重掌帥印。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20240511/mobile/bkn-20240511180131911-0511_00882_001.html

多嘴狗做班主嗰隊波
CCC: It’s happened again
輸埋就唔晒理得失球啦
是旦啦 7場28球 抵佢地拎啦
茅廁班球員已經帶唒屋企人落球場,好似當完季咁成舊屎咁
廢事比鏝大炒,無心情謝幕

In an interview with Sky Sports in late May 2023, Guardiola was asked what could be the next challenge after a treble-winning campaign.

"Score a goal against Spurs away," he joked. "I stay because I want to beat Spurs away."
有主動權情況下都喺主場輸畀人
其實抵畀人追過啦
讓俾佢當趕走瘟神?
FA cup咪入咗一球
Over the course of five visits, City have lost five times to four different Spurs managers and failed to even score a goal, missing a couple of penalties along the way.
熱狗西咸起晒機
Tottenham 1-0 Man City (Champions League: April 9, 2019)

Tottenham 2-0 Man City (Premier League: February 2, 2020)

Tottenham 2-0 Man City (Premier League: November 21, 2020)

Tottenham 1-0 Man City (Premier League: August 15, 2021)

Tottenham 1-0 Man City (Premier League: February 5, 2023)
訓練場狂魔
打垃圾都打到成舊屎咁wor
拎到3分仲有機會前四。
睇維拉係唔係輸啦

如果輸 條刺應該狂犬症上身

可以打極限MMA足球

如果真係贏到鏝 會唔會同刺歷史大和解?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞