[COYS - 五月中。] 熱刺球迷永不動搖支持澳普吹水區 598

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
今日就贏
wtf
即係下季仲係到
踢法都唔同咗
呢啲往績冇乜參考價值
死光頭狗永遠就係一路hold 撚住D垃圾成日以為有朝一日會回本/賺錢
點知最後就係strong hold到送都無人要咁濟
如果係要大大力support 澳普就好似阿狗咁
阿迪達唔用果D 全部拿拿臨送走哂
咁樣先可以rebuild
留垃圾不如用幻幻
扑中咗件勁嘅起碼賣到好價
真, 依家中後場多咗咁多空間
Dawson+kaboom呢條性感大油輪後防
唔用 -> 無出場時間 -> 無得睇辦
賣唔出
打A米應該啱佢
換來奧過嚟
Maddison 都罵 職員球員唔應該有咁既思想

阻止阿仙奴奪冠 唯有靠愛華頓最後尖刀-丹祖馬

啤巴在?今晚買咩
omg u are back
我一直有留意你tg

連敗個陣 你大大聲話 唔信熱刺又輸 我跟左

結果4連敗
去A米下年有歐聯
到時分分鐘好似Dier咁入四強
係咁雙重標準架啦

條友叫周小龍del左同佢嘅合照Post 周小龍唔肯就屌尻人 (但明明佢自己都有出個Post 2人合照)

話怕第時返香港俾人周到wo 當然d片就間唔時抽幾句香港水黎拎下同溫層認證咁

呢D真係陰尻濕人格
有無source / fb link

想睇下恥笑
查仔對阿仙奴
破產未
周小龍Facebook呢1-2個月都不時屌下,呢個係近1-2日個Post冇太講詳細:

https://www.facebook.com/share/p/pFz2BATfYzG8acm4/?mibextid=WC7FNe

之前見連登都有個Post講但冇咩人理 其實擔心返香港俾人周冇問題Del自己Post都係自己嘅事 但人地唔肯就屌尻人就多左肉尻酸
佢都on 9

要拉你就一早cap 晒圖啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞