我由英國之後再到加拿大其實我知點解咁多人支持果場戰爭嘅獨裁勢力

9 回覆
2 Like 3 Dislike
我發現無論係英國或加拿大做呢啲黑社會前線爛頭卒基本上都係南亞或波斯裔混血果種,呢啲人我以前喺汽車啤酒國遇唔小聖誕菜隻雞嘅人,但以前呢啲人只係好細規模完全唔會大搞。
不過而家呢啲人就變晒前鋒
當然我相信係同華人黑社會嘅國際業務發展有極大關係,其他方面我唔知但我接觸到嘅事情話比我知件事係咁。
所以而家世上打仗啲方向都係偏向支持一啲獨裁者控制嘅勢力,但係佢地喜歡用比佢地長期欺壓控制晒嘅賤民去扮可憐。
補充返
我絕對唔認為佢地啲人係壞人或者應該點點嘅意思。
但好易被屈,我只係講事實嘅情況。
但呢幾年所見抄狗勢力係擁有好多呢啲人嘅聯繫網絡,所以呢啲事好易被佢地(擺上枱)由其有身家果啲,因為我冇身家所以先講下知道嘅事。
呢啲人我以前喺汽車啤酒國遇唔小聖誕菜隻雞嘅人

雖然你係白卡,我都想知紅字係想講乜
估唔到就算我冇打算要你明
同埋我而家都係生活係故意唔比我明嘅情況下生活,所以我亦唔會講太清楚某啲事。
因為我而家好多嘢唔清唔從好多伏,所以我都唔會表明太清楚任何事。
我生活上好多嘢唔明,但我上網要比其他人完全知好多自己知道嘅事,其實係一件好危險嘅事囉
[quote]呢啲人我以前喺汽車啤酒國遇唔小聖誕菜隻雞嘅人

雖然你係白卡,我都想知紅字係想講乜
估唔到就算我冇打算要你明

同埋我而家係生活喺一個有人故意好多嘢唔比我明嘅情況下生活,所以我亦唔會講太清楚某啲事。
因為我而家好多嘢唔清唔楚亦好多伏,所以我都唔會表明太清楚任何事。
我生活上好多嘢唔能夠明白,但我上網要比其他人完全知好多自己知道嘅事情,其實係一件好危險嘅事囉
寫錯改返
我諗係指土耳其人 Turkey
聖誕節隻雞 = 火雞
德國預唔少火雞人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞