用私人部位磨擦三文魚、對食材小便 美國高級扒房員工拍片上網炫耀被捕

84 回覆
77 Like 10 Dislike
用私人部位磨擦三文魚、對食材小便 美國高級扒房員工拍片上網炫耀被捕
https://channelchk.com/a/18232?utmSource=app&utm_medium=ccarticleshare

撐Channel C請記者!一齊為民請命 抱打不平!
美國堪薩斯州(Kansas)一間高級扒房員工,被揭發在餐廳內多次多次對食材作出污染,包括用私人部位磨擦食材,對食材醬汁小便,並將其行為拍片上網炫耀。涉事男子日前被警方拘捕,他將面臨最高13個月監禁。

《紐約郵報》引述法庭文件報道,涉事21歲男子名為漢森(Jace Christian Hanson),在高級扒房「赫爾福德屋」(Hereford House)工作不到一個月,多次對食材作出污染。包括對食材小便、用私人部位磨擦三文魚肉、把生菜放入褲內等。

他又將過程紀錄拍片,將影片上載至網上炫耀。警方4月25日透過影片追查至肇事餐廳,將漢森拘捕,他當場承認自己一直「做蠢事」,又承認在餐廳大型冷藏庫裡自慰,但否認把體液塗抹在食物上。

漢森指自己最初因為不喜歡這份工作,在交由軟件及戀物癖網站的男網友教唆下,作出上述行經。事件曝光後,至少140名扒房顧客就事件報案,部分人報稱用餐後腸胃不適。

漢森正面臨重罪指控,最高可判13個月監禁與10萬美元(約78萬港元)罰款。他目前已獲准保釋,預計6月6日在強森郡(Johnson County)出庭受審。

涉事扒房「赫里福德屋」發表聲明,形容事件令人不安,感謝社區一直提供支持,又指期待繼續為大家服務。
男定女?女人嘅話我可以
三文魚應該幾好屌
但要小心有蟲
涉事21歲男子名為漢森(Jace Christian Hanson)

btw黑人肥婆都可以嗎
美國人好唔尊重三文魚
睇名唔似美國人
似黑人移民
Jace
女仔名
文盲就唔好上網啦
i wish i wish
早排係某間餐廳做PARTTIME廚房仔
做左2日都算OK
點知上星期日實在多人食野
搞到成個廚房忙到仆街
但都唔算咩大問題
直至有個侍應就入來
我見佢面色慌張,心諗佢係咪做錯野呢?
點知佢大叫一聲”咸魚雞粒炒飯一個!!!“
成班廚房師傅同一時間停晒手用一種震驚既眼神望住個侍應仔
我都呆晒,到低發生咩事呢
只見大廚係褲袋中拿一支煙出來,慢慢地放係口中,再點著佢
之後講左一句”準備.......“
到低煮咸魚雞粒炒飯要準備d咩呢?
突然之間成班廚房佬一齊除褲
拿條鳩出來係到”卒“個龜頭!!!!
我心諗咩事?
點知大廚即係叫我一聲,你仲唔快d準備?知唔知個客等緊架?!
我只好跟住其他人一起咁樣做,但完全唔舍有咩意義
只係卒下卒下,卒到d鳩屎出來,個大廚即係拿我d鳩屎放係個鼻到閒一閒
講左聲”果然夠咸魚味.....“
到個一下我終於明白了,原來一個靚的咸魚雞粒炒飯
係要靠駕屎去吊出個種咸魚味.......
集合了數十人鳩屎,果然令客人吃得津津有味
以為女員工用三文魚自慰咁顛
好想rerurerureru牙jace全身
移美撚值得擁有
美國個撚個都係移民架啦真美國人比人割哂頭皮做皮靴

你啱 應該係有白化病嘅黑人
當左三文魚係女優
cls唔鐘意份工咪唔好做
冇人迫你做
又有個傻鳩
靜靜雞做 唔拍片嘅邊個知你做過
連登仔先想FF係女 後想FF係黑人
點知係吸毒樣脫髮white trash
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞