點解要笑何伯, 好好笑?

171 回覆
571 Like 37 Dislike
呃錢大陸婆同CCTVB一樣遺害社會咁多年
笑9何伯同時理性抨擊TVB先係正確做法

而家何伯俾人笑從來都唔係因為"道德問題"或者娶支那婆咁簡單
如果係既話, 走去是但一個公屋邨都夠你笑到中風
王祖藍
阮兆祥連身型都似
我睇左兩三次先知係扮
兩個老人家用得幾多錢,有真愛就得啦,俾啲真愛去感動阿伯啲仔女或者十年八年佢哋相信哦會俾返啲錢阿伯囉,唔使急架。
笑到死左
唔講出生地,你覺得真係真愛咩?
阿伯應該係阮兆祥或者盧覓雪嘅fans嚟
李思捷捉神態準過阮兆祥好多
微辣成班社會垃圾0生產力呃飯食
起碼tvb嗰啲藝人係有啲料先
何伯係廳訓著,我就同條女係廚房又含又奶,然後搬佢上備菜張枱不停抽插,條女又唔可以大聲叫出黎,然後我一野抱佢出黎掛鼓,佢反晒白眼,但仍然忍住唔嗌,於是我放低佢一野推佢埋洗手盆,再拉高佢條裙後入,每一下都頂到盡,佢終於忍唔住,唯有掩住個咀“鳴。。。鳴。。。啊!”正當條女個屎忽上晒電不停向後推,以為可以迫到我交貨之際,我立即雙手抓住佢對D cup皺皮波,抽起佢上半身成45度,再用腰力反推佢,一路由廚房推到出廳,去到阿伯訓著個張梳化,㩒條女個頭望住阿伯個樣,再不停後入,用全速爆佢一分鐘之後終於射左。條女即刻驚到仆街,不停用阿伯用黎咳廢老痰個卷廁紙掩住隻紅腫西以防啲精流落地下。我見狀立即抬起條女右腳放上梳化,順勢將佢隻西調整到去阿伯塊面上方,然後一野撥走佢掩住精液西個隻手,再不停指插潮吹佢,結果佢忍唔住將西水同精液嘅mixture一野噴晒出黎。呢個時候我都開始怯,即刻fing走手上嘅西水,再將剩餘水份抹落佢乳溝,手指罅個啲水就用佢個lin頭抹,之後急急腳著返衫褲就離開現場。我走之前回頭望條女個身仲抽搐緊,腳都軟埋跪左係地下。好彩嘅係阿伯仲未醒,可能佢一直扮訓啦。嘻嘻!
旁人其實都好難知
但連登會因為佢係大陸女人屌咗先
偏頗埋一邊同網民一齊笑
叫公信力大增
傳媒係應該中立,唔係“公正”
當傳媒法官咩?公正
分別就係連登仔有份笑 同連登仔無份笑
啲人雙重標準啫
好人好者識左個零月就問人攞成100萬開餐廳?
本身都差啲自殺咗,如果佢老婆冇誇大嘅話
好笑,非常可笑。
唔關我事更好笑
日本 台灣都係咁全球化
又真係幾好笑
真假難分
佢哋搞生意又唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞