肯德基算唔算全香港出餐最撚慢嘅快餐店?

38 回覆
52 Like 14 Dislike
佢行緊呢個售賣模式究竟好處係咩?
我用點餐機買一個餐,到真係攞到係要成半個鐘,
啲堂食/外賣係咁出,但得一條女響度包外賣,
條女又要睇完張單執一件,再睇再執多件,一個客嘅餐佢睇三、四次先包好,
佢做唔切,但個廣播又係咁叫晒啲number去攞,攪到條女亂上加亂。

由幾時開始,香港人管理嘅服務行業仲垃圾過大陸人,有冇人解釋到?
負平嘅入嚟講講有咩幫佢平反先
m記先慢,kfc好快喎
庇護工場黎,你想有幾快
你活響三體星球?
執餐條女是是正正唔會係庇護嚟,

係成個流程有問題,邊一part都係等等等等完全唔撚流暢,你搵10A嚟做都唔會快咗幾多
Jolibee先係
鬼叫你住埋d 窮撚地區
太多窮撚食咪慢
一定係智障做埋廚房嘅麥有冇見過水吧廚房櫃枱都係智障,得經理正常嘅麥記?
有冇試過叫一個脆辣雞腿餐要半個鐘?
屋企樓下個間放工去買...夠哂熱...
用大 垃圾戲黎比喻都幾肯定樓主身份
你係咪星期日去同啲印印一齊爭食?
你住庇護工場當然唔知咁撚多
好想知個經理嘅心理陰影面積
你樓下間雞唔洗等?
我只睇過Netflix鬼佬版,你咁清楚係大X戲我都幾肯定你條撚樣身份
不嬲都出餐好快
仆街啦KFC
今朝叫PANDA
屌你送到黎先知 比少野仲要比錯野
屌得叫得兩三個餐都可以咁閪
有次見過成條流水線得一個經理做哂 佢包完啲包又轉身炒薯條 唯一一個可以幫手出餐嘅阿嬸又唔知做乜出咗去執枱
執餐個芒本身得一堆一人餐都冇乜嘢 之後突然間入咗張大大格勁多嘢要執嘅單佢即刻頹撚晒咁屌咗出聲
喺韓國食過一次,都等成廿分鐘
世界標準?
買外賣正常香港人都提早30~45分鐘係電話落定餐
有d仲可以指定幾點要
邊有人咁豬行到落鋪先叫再慢慢等佢整
就算做好左 講號碼比佢聽 佢都係選擇無視你 要自己去拎餐
請叫返做慢餐店
我從細個開始就察覺到呢個問題
以前北角海皇粥店樓上隔離果間kfc
永遠都係有無人排隊都係一樣要等咁耐
當年仲係玩緊召喚王,去得都係上去打卡,因為夠靜
次次一提早嗌定先就出得勁快
如果個app可以睇到依家有幾多個餐未出就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞