新垣結衣久違露面!「國民老婆變小可愛」眉上齊瀏海…網驚:認不出

27 回覆
3 Like 27 Dislike

新垣結衣久違露面換了新造型。(圖/翻攝自X)

日本「國民老婆」新垣結衣日前傳出疑似懷孕消息,也與老公星野源搬進新家。昨(10日)她久違露面出席記者會,曬出新造型頂著一頭眉上齊瀏海,瞬間減齡模樣讓粉絲都留言直喊:「超可愛!」

新垣結衣眉上齊瀏海相當減齡。(圖/翻攝自X)

新垣結衣久違露面,出席電影《異國日記》試映會,她頂著一頭新髮型亮相,眉上的齊瀏海造型看上去宛如高中生般青春洋溢,粉絲一見女神風格轉換都忍不住在留言區直誇:「太可愛了!」不過也有不少人表示,換上齊瀏海造型後差異太大差點認不出,引起不少討論。

事實上先前日媒才瘋傳新垣結衣與星野源分居消息,事後又改口追查發現新垣結衣疑似懷孕,與老公一起搬新家。新家地點也隨之曝光,是眾多名人喜歡入住的高級大廈,據悉此住處一個月租金超過150萬日幣(約台幣32萬元),且不太會與其他住戶見到面,隱密性相當高。

https://tw.news.yahoo.com/%E6%96%B0%E5%9E%A3%E7%B5%90%E8%A1%A3%E4%B9%85%E9%81%95%E9%9C%B2%E9%9D%A2-%E5%9C%8B%E6%B0%91%E8%80%81%E5%A9%86%E8%AE%8A%E5%B0%8F%E5%8F%AF%E6%84%9B-%E7%9C%89%E4%B8%8A%E9%BD%8A%E7%80%8F%E6%B5%B7-%E7%B6%B2%E9%A9%9A-%E8%AA%8D%E4%B8%8D%E5%87%BA-055502918.html
日本妹一老可以即時老15-20歲,而佢本身就已經唔撚靚
一老左打回原型,樣衰到爆
仆街獐頭鼠目
marf
Alma
Marf
有啲似炎明熹
老版 ikura
本身靠氣質後生都係pizza面係唔襟老
以家見到想嘔
日日係屋企比人屌到隻狗咁
又高左
晚晚同猩野猿人獸交
達哥見到自己前女友咁嘅樣
會有咩感受?
露額齊陰真係好撚樣衰嘅髮型
邊個整都即刻老廿年
究竟係邊條撚屌發明呢種咁柒嘅髮型
那個了啊

嘩,無趣了
一向唔覺得佢靚,特別係着時裝果時,着古裝就可以一戰
屌你老母星野種

仲要反撚哂白眼叫得好開心
時裝災難
Molamola
其實係抄香港國民女神炎gigi
似甩頭髮
哩d髮型都唔知邊個仆街諗出黎
唯一一個剪叫做勉強過得去唔會見到即刻嘔出黎係得一個陳嘉寶
但都係冇謂口架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞