Day@COLLAR露心口 孖Ivy So上演艷遇小劇場

63 回覆
33 Like 102 Dislike
COLLAR成員許軼(Day)和蘇雅琳(Ivy So)昨日(10日)於銅鑼灣出席韓式炸雞店新店開幕活動,兩人穿上牛仔貼身短裙亮相,Day的露心口背心短裙,性感又養眼。兩人更即興上演炸雞店遇Oppa的小劇場,非常可愛。Ivy So爆料指曾叮囑多穿件衫打底,「驚佢食嘢啲碎,跌咗落去。」Day自言食得好優雅。

大談keep fit心得

問到兩人食炸雞,可擔心發胖?Day表示:「其實自己都好鍾意食炸雞,但每次食完之後,如果覺得肥咗,就會勤力啲做返運動,你哋見我咁嘅身形以為我食極唔肥,其實唔係囉。但我就唔會因為怕肥所以唔食嘢,最多每次食完之後,又再做返多啲運動,呢個動作係不停咁輪迴。」Ivy So深表認同:「食咗先算。最多做返多啲運動去減。我睇返初出道的自己,塊面肥嘟嘟,而家係Keep住做運動,養成習慣,有時凌晨3點幾我都會做運動。」自上月結伴去遊行後,兩人愛上游泳,笑言是有效的消脂方法,問到可會穿比堅尼泳衣遊水,Ivy So直言入行後,渡假才會穿比堅尼。
炸豬扒....
想屌
呢兩個人知唔知道佢地講一句野, 幾十萬男性言聽計從
G
呢隻豬閪DAY
有時凌晨3點幾我都會做運動
其他人都UNLIKE,佢死都要Like

就算全世界反對,我都會為你拍最後一下掌聲

害到個女仔跳樓仲好意思

又G?
見撚到day就諗起Nathan條契弟
牙Day單野而家算唔算過左骨
https://lih.kg/3666983
SAGAMI, 日語漢字“相模”發音。
但係“相鐵”(相模鐵道)竟然叫 SOTETSU
喱粉的形狀
賤種人
提款daybb $100 can?
...........
10000差唔多
:唔識FPS
兩個賤種真係天生一對
2條女對脾都好撚正
我都係
唔明點解仲會有brand搵佢
Ivy so 件衫有冇一個月冇洗,次次都係呢件
又出現了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞