黃絲放棄了毓民,陳雲,卻中了雞蟲同臭雞既圈套

19 回覆
23 Like 27 Dislike
從來做實事都係有歷練既人。黃絲日日講既就快倒台既習近平,普丁,係官場身經百戰。就算佢地想冧,其他人都唔會俾佢冧。

而黃絲KOL只會瓦全,叫雞,賭馬,食春藥,坐監,一事無成。課左咁多金,連一個堪用既都無。證明了年輕人只不過係套路,香港人被漫畫荼毒了思想。成了政治既犧牲品。

少不看水滸,日漫。香港人看了,也收皮了。
黃尸dislike this
邊個唔想習總冧?
根本全世界都唔受歡迎中國共產黨
不過毓民同陳雲
最終都歸埋邊
當然仲有扮黃熱狗達蝗上
但毓民先放棄了陳雲
仲有四眼哥哥同鬆泰
信錯人會死無葬身之地,唔信人最多橫屍街頭
認為有分別咩
仲有第一個出嚟講獨嘅陳浩天呢?
唔課金,邊有錢叫雞

黃絲就係咁低能
俾D尊重
係鄭松泰議員已完

陳雲 同黃毓民做過啲咩「實事」?係咪指去競選個個隨時DQ得既立法會?
如果外國覺得佢無料到
你覺得邊個國家元首會想佢冧?
傻仔
你估去到世界政壇仲單純講佢鐘唔鐘意或者個黨係大眾好定唔好
分分鐘川普可能覺得佢無料易搞反而想佢唔冧添啦
佢一冧換第二個又係新既角力
嘩你勁醒
好叻仔
我鳩噏而
對唔住
我戇鳩仔黎
你串我唔到架
我老母都話我無血性無感情
講起黃毓民…
話說我見毓民喺節目不時串沈旭暉,於是我就決定撚一撚佢。
我PM同佢講:「沈旭暉暗串你冇幫過香港人喎」,問佢點睇。
毓民冇覆我,但之後就喺節目度多次回應。
有次仲青筋暴現咁鬧:「沈旭暉個契弟,屌你老味又唔敢點我名,話我有冇幫過香港人?」
我見佢鬧到咁有火,就澄清返其實沈旭暉冇咁講過(兼順手恥笑佢)。
跟住毓民之後就冇再提起呢件事了,淨係陰魂不散成個陰陽屎忽鬼咁間中提吓沈旭暉個名。
歸左去邊?
唔港獨就叫歸邊
唔怪之你地排隊坐監
罪大滔天陳浩天
想知佢近況

基本上全球嘅話事人同生意佬都係有計傾先可能和平,啫係而家果啲什麼間諜黑社會其實好可能係國家隊比料外國人嘅,因為呢啲間諜唔係核心亦唔係自己人,但佢地做緊嘅事係直接影響到兩面嘅對話條件。
睇咁多年政治事件,如果啲國家領導層互相聯繫唔到嘅情況,係必定會打仗或準備打仗。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞