🇭🇰 連登第一屆電腦賣物交易所 💰 (3)

944 回覆
9 Like 7 Dislike
http://www.hkepc.com/forum/forumdisplay.php?fid=47&filter=type&typeid=41
睇多d再上黎鳩壓啦, 個世界唔係你話撚哂事, 你以為自己係邊個?

你自己睇吓有幾多個係買咗出去
冇反應不佳所以取消
睇吓啦on9仔

你係咪真係有睇...

有無人300都賣唔到呀?

有呀
有冇人300賣到呀?
咁拉平均, 幾錢條1600 8g呀?
呢堆1600 8g, 係最平最普通最低階堆c11??
條dominator好似係c9??

所以300有咩問題?
點拉平均?
300都無人點計呀?

屌你老母呀
2400 375咋
眼界闊啲啦傻閪

Ho ball

2400,750呀
1600要幾多呀?
答我啦喂
成set野話人鳩壓
原來係鳩壓條ram咋
屌你老母選擇性回應
笑死人咩
cpu係咪要揀返岩自己部機先砌到?點睇?
賣古董
AMD 1045T
AMD 955
AMD BE-2400
Intel E7300+唔知仲用唔用到既Magic pro mp-G31-MSS

https://t.me/fcc_ccb

要睇本身底版 socket
你up 你底版model 出黎
放nzxt aer rgb 140mm 一個
單放或換aer rgb 120mm
仲有個hue 可以放埋
https://t.me/Chinggggg
http://www.hkepc.com/forum/forumdisplay.php?fid=47&filter=type&typeid=41
睇多d再上黎鳩壓啦, 個世界唔係你話撚哂事, 你以為自己係邊個?

你自己睇吓有幾多個係買咗出去
冇反應不佳所以取消
睇吓啦on9仔

你係咪真係有睇...

有無人300都賣唔到呀?

有呀
有冇人300賣到呀?
咁拉平均, 幾錢條1600 8g呀?
呢堆1600 8g, 係最平最普通最低階堆c11??
條dominator好似係c9??

DDR 3 1600 普遍200-300 已經有
型號 Sony VGC-LJ25G/W, VGC-LJ25G/B, VGC-LJ25G/N
處理器技術
Intel® Core™2 雙核心處理器 T8100 (2.10GHz)*1*2
Intel®
Wireless WiFi Link 4965AGN
Mobile Intel® GM965 高速晶片
作業系統 Windows Vista Home Premium 版本(英文版)預載繁體中文 Language Pack
處理器匯流排 800MHz
記憶匯流排 667MHz
快取記憶體 3MB
主記憶體 2GB DDR2 SDRAM*3 (可升級至 4GB*4)
2 個 SO-DIMM 插槽 (內置記憶體模組佔用二個插槽)
硬盤 200GB*5(Serial ATA, 5400rpm)

已壞鍵盤,WiFi ,要用USB 鍵盤,Wifi 已安裝Window 10, 可自行換SSD當文書機
$700

Onda v820ch 雙系統平板(WIN10+AN5.0) z8300+2GB RAM+32GB ROM 400$
Klevv neo n600 120gb ssd有單有盒有保 $350

Onda v820ch 雙系統平板(WIN10+AN5.0) z8300+2GB RAM+32GB ROM 400$
Klevv neo n600 120gb ssd有單有盒有保 $350

TG: billntk
收skylake/kabylake celeron/pentium CPU
h110 ddr3板
https://t.me/l1l1l1ll1

點睇

點睇

Download cpuz 就睇到

點睇

https://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html
賣古董
AMD 1045T
AMD 955
AMD BE-2400
Intel E7300+唔知仲用唔用到既Magic pro mp-G31-MSS

https://t.me/fcc_ccb
asus b75m-a
i5 3330
2條 kingstone 4gb ram
有冇人要
型號 Sony VGC-LJ25G/W, VGC-LJ25G/B, VGC-LJ25G/N
處理器技術
Intel® Core™2 雙核心處理器 T8100 (2.10GHz)*1*2
Intel®
作業系統 Windows Vista Home Premium 版本(英文版)預載繁體中文 Language Pack
快取記憶體 3MB
主記憶體 2GB DDR2 SDRAM*3 (可升級至 4GB*4)
2 個 SO-DIMM 插槽 (內置記憶體模組佔用二個插槽)
硬盤 200GB*5(Serial ATA, 5400rpm)

已壞鍵盤,WiFi ,要用USB 鍵盤,Wifi 已安裝Window 10, 可自行換SSD當文書機
$700

咁都賣700??
部機已經舊, 仲要壞哩樣壞個樣
放AData ddr3 1333 x2 4gb
400$ 其中一張 全新 另一張 都用到

Or想換一張8gb ram ddr3
處理器技術
Intel®
快取記憶體 3MB

$700

咁都賣700??
部機已經舊, 仲要壞哩樣壞個樣

我出廿蚊
有冇人放970
放AData ddr3 1333 x2 4gb
400$ 其中一張 全新 另一張 都用到

Or想換一張8gb ram ddr3

有冇人放970

How much

屌你老母呀
2400 375咋
眼界闊啲啦傻閪

Ho ball

2400,750呀
1600要幾多呀?
答我啦喂

一日無上黎, 發展到咁....
老老實實, 我由始至終, 我只係想成套放, 5500係我理想價, 你覺得唔值咪還我價囉, 放多一排, 放唔出我咪減囉, 我都唔知你地係度屌鳩完人, 話人呢樣開價貴, 個樣開價搵人笨, 用埋d你先係真理既態度, 我賣唔出又點? 你幾個好叻, 挑! 咪又係係度扮野, 我真心唔等錢用黎換機, 我只係唔想佢阻到我d地方, 我屋企d尺價貴撚過砌部新機, DKLM, 賣唔撚到, 咪減價, 再賣唔到咪放倉等回收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞