深圳客張先生:1400萬購The YOHO Hub II兩伙 不用申請按揭

144 回覆
245 Like 20 Dislike
都好想知呢廿年黎有幾多年定期收息係高過3
家超放棄左年青留港撚,留港撚以後為支那人打工交租
無淡回你
兩萬蚊呎而家賣萬五, 弱智傻好仲夠膽仆出嚟gel頭

條友蠢撚到咁你想樓淡點回
咁平買左,full pay自住咁都輸?
要係樓市盛行升到3萬蚊呎然後full pay買先岩?
唔洗咁複雜了, 事實就係平過yoho hub 1

等yoho hub 3賣3萬蚊呎先出嚟gel頭啦
報俾深圳果邊查下點解有1400萬離到境
點正明full pay... 冇人知,正門入,側門走
點可以調動咁多錢(國家有管)出境落嚟香港買物業…個人睇法!😎
我講緊人地而家一個月收53億利息wor
你同我講乜鳩廿年 搭嗲都搭到九唔搭八

想問海關 點可以帶咁多cash入境
你同on9 講邏輯
成班連登仔眼紅人 又話要查要盛 有能力full pay大部份都係做生意。你對人大把方法合法將資金走出嚟香港 成班中學生唔識野,人哋有能力搵到咁多錢,你估人哋真係戇鳩過你咩?
一人一毫子
原來連登仔咁大影響力
國安查一查好啲喎,咁大棵韮菜走甩咗
傻好aa無單開上連登發爛渣
中國各地陸續放寬限購 作為愛國中國人及中國香港人 應該優先考慮購買內地房屋 支持內房企業支持國家
唔係aa ,但憎連登仔兩把尺
人地夠膽露樣就緊係有信心先會咁啦 成班急住叫春唔知做乜
做隻快樂港豬 傾下今晚北上邊到叫雞咪算 係要學人關心政治
想問佢鍾唔鍾意飲湯
雖然連登仔窮,但我地有學識、談吐舉止又優雅

我係發展商都優先賣比連登巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞