黃竹坑深海炸彈

27 回覆
5 Like 5 Dislike
由路勁地產及港鐵港島南岸晉環撤辣以來累售85伙,套現逾12億元,發展商今日乘勢更新多張價單,可享售價折扣優惠高達28.3%,一房單位低至850萬元起,呎價22,978元起。

同時,發展商為指定的開放式及1房單位,提供合共四款不同室內設計風格的傢俱套餐,傢俱會在買家收樓前預先送到單位。發展商明日起加開四個現樓連傢俱示範單位,包括第2B座33樓B單位、第2A座29樓G單位、第1B座17樓B單位及37樓B單位,盡顯項目不同座向的傲人優勢

路勁地產銷售及市場推廣副總監陳健聰指,不少買家心儀晉環擁現樓及黃竹坑港鐵站上蓋優勢,入手購入以出自住或出租,有見及此,特意新推出四個不同風格的現樓連傢俱示範單位,並推出開放式及一房傢俱套餐,方便買家拎包入住或投資客出租。
貨櫃碼頭都仆晒街
起碼1/3社會主力移撚晒民 留返啲柒頭係香港

象徵咩?
象徵香港日日繼續上
2萬3呎都叫炸彈
炸死曬班公屋狗閪就真
30幾歲人月薪都未有2萬3
隨時賭波賭馬仲爭銀行23萬
恒指今個月上返20000似乎無走雞,香港GDP今年有2%增長,失業率低,近乎全民就業,你朝早搭下港鐵就知,人貼人迫到爆

咪鬼信D人成日講周街吉舖,金融中心遺址,貨櫃碼頭吉哂,信實質經濟數據同股市好過(經濟最佳的領先指標),零售,餐飲,貨運只佔香港GDP比例不高,只係從周街吉舖,貨櫃碼頭吉哂就推斷香港經濟差其實係大錯特錯
之前賣幾錢?
你用恆指黎做指標仲on9 la
23000起 幾多止?
跌果陣又話恆指唔可以做經濟指標 宜家升番d又出黎gel曬頭 aa狗真係好野
之前咩息口?
講埋啲憨鳩野 就算之前40k呎
都唔代表23k叫平wor
兩年以前
進出口銷售同金融各佔GDP 20%,俾佢當臭四
有經濟活動實數唔信,信金融市場指數

Btw 地產得9%
長實新盤|黃竹坑站Blue Coast首批138伙折實均價21968元
長實果時咩息口?
貴過誠哥個盤 炸咗去邊??
睇下D新盤賣幾錢
D新盤幾多人撻訂
哦 所以炸咗乜嘢???
係喎
唔記得根據你條傻閪logic
新樓賣$9000都唔叫平
因為息貴
不過樓好又日日大叫減息
係你話唔平啫 我冇講過
我一直都話兩公婆做保安 譚仔
都輕鬆買得起大西北全新樓
根本好平
黃竹坑賣都唔代表23k叫平wor
恒指而家大多數都係科技股做主導,地產股已經創新低,新世界去到$9,仲要係中國經濟影響恆指,已經冇乜參考價值
23k真係唔平wor 所以炸彈都唔知炸咗乜柒
你話唔平咪唔平囉
反正你都買唔起
愈扯愈遠問你炸咗去邊都講唔出
貴過誠哥都叫炸彈 早啲瞓啦
同1Q chan既2號價單差$300呎都叫貴唔可以當炸彈
依家重要吹緊開始減息
咁都唔叫平
唔好唔記得第一期晉環於2021年折實均價29,689元。
你講咩2021 做人向前看

九龍區市中心都唔洗2萬
南區23k真係貴wor

講真 18k都唔揀黃竹坑啦
地鐵上蓋
1個站到金鐘
23k叫貴
係咪9K先叫平
何文田22K係咪叫超貴?
何文田簡直物超所值 21年有呢啲盤推 40k一呎都一Q清啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞