點解唔收返社工注冊局?!

12 回覆
6 Like 16 Dislike
依家呢個社工注冊局黃到仆街!
諗返起黑暴個時, 記協連10零歲既細路仔都批記者證比佢地, 水佢地上前線!
依家咁多賤種黃屍做社工, 埋下既炸彈又遲早會爆喎!
廢左佢再成立一個新架喇!
事關國家安全, 絕不能妥協!
班友拎社署funding,全部投曬降啦
註冊局好似self fin
每年續證費都收1億

而且政府搞佢因為佢唔肯跪
唔好意思我講得唔清楚,我講緊交續證費嗰班社工跪左
社工同教師一樣, 都係要接觸思想未成熟既學生!
亦都有機會灌輸錯誤思想比學生!
政府應該為學生著想, 收回社工注冊局既發牌權利, 政府成立新機構自己發牌同監管社工!
搞完教協 點可以唔搞埋社工
沒有一個賤種黃屍是無辜的!
我勁鍾意CC台就係咁解, 以為自己曲線攬炒好撚醒
要修改法例。
明明只要社工注冊局跟返個國安法新規矩就得!
政府只係唔比危害國家安全同嚴重罪行既人做社工姐, 都無禁班黃屍社工!
但班賤種黃屍係都要唔守規則, 玩串個Party!
睇黎社工注冊局班賤種黃屍會攬炒埋自己!
啲反駁師條陰莖事實的確短小, 前列腺肥大 (例如千鶴, 那日的屄容, 真天真之鼠輩)
https://lih.kg/3629298
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞