[官方]麥總IG宣佈離開巴黎

263 回覆
177 Like 7 Dislike
今季安歷基扮戰術大師唔出包皮
最後咪又要出包皮出嚟追和/反cup
鈀跟本就包皮朋友隊
俾佢去大隊再鬥曼城仲好睇
主“席”不在乎
睇少d垃圾體育新聞啦
上次世界盃決賽唔係佢carry一早輸左
目測都講得幾真心有一兩下好似想眼濕濕咁
估唔撚到隊閪波 都有忠粉
點先算球王先
就係話佢肯唔肯出力聯賽
世界盃要天時地利人和齊晒先贏得 試問邊個唔全力踢?
聯賽完全唔撚同

再者上次世界盃靠件垃圾曼狗Maguire Carry
果球絕殺廢英 按道理應該計佢最後觸球影響龍門撲錯
而唔係計基佬入
踢皇馬主要目標都係歐聯啦傻鳩,聯乜撚賽

冇睇開波咪撚扮專家加把嘴
咁你條柒頭答唔答到點解佢地明星陣都贏唔到歐聯呀 佢都美斯都carry唔到
事實係根本足球唔可能靠一個半個人carry到 一場波可以 一個賽事係唔可能
話佢carry世界盃證明你啲中三畢業無撚腦
細蚊仔係咁
事實係你唔識波 豪門表示我全都要

皇馬以前一向無雙冠以上就過唔到季
卡比路 希基斯 軒迪克 三年三件 全部一冠照炒
唔係有歐冠就得

近年佩狗收咗火先好少少
拖舟三奪歐聯俾佩狗逼走
佢第二次落台封公開信暗示咗係內部無信任佢 兩次都唔係自己想走

安帥之前都放風想炒 但係無更好人選安帥仲唔夠成功咩?
跟合約有咩問題
psg呢隊賤種都有今日
一蚊都收唔番爽
真馬前面點排
事實係歐聯重要性高過聯賽喎傻鳩
我幾撚時有話聯賽完全唔重要?
兩者有乜撚衝突?
logic都錯哂就收皮啦

1. 你無啦屈鳩包皮冇心踢已經戇鳩
2. 再講冇心踢係踢聯賽就更加戇鳩,證明你係一條傻鳩

會唔會結果去英國
班ultras咁撚癲,末死過咩公開屌PSG
仲要佢全家都係法國喎,比你你夠膽屌咩
psg 內部睇法係一年慳左200m歐元
美斯喺psg 係俾麥總carry
一隊咁無歷史既波可以有班閪到聞名歐洲既ultras都幾神奇
落到場都盡心盡力踢,對bvb係輸比條柱
聯賽又成日比人玩 未踢夠就換走
安帥上季得一冠 仲要國王盃
條弱智無啦啦屈人喺"framer league"躺平
事真係從來冇聽過包皮喺PSG hea踢 練波唔認真
歐聯對皇馬巴塞都有入波

話包皮去皇馬係想拎歐聯多啲佢又問點解喺PSG包皮拎唔到歐聯 係人都知PSG中後場廢。
對比另外幾個卡雲尼唔入流喇
射箭佢就叻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞