[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1524)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
點直接贏法
本身贏錢 3龍 有巴龍buff 5個人冇死
隊友退緊
正常都回補再推啦
成也牙老 敗也牙老
掉番轉講 今日t1柒下柒下 都贏準備充足嘅g2
Forg1ven
宙斯示範左啫喱可以剋制住黑鬼
一句講哂啦貪心
noah 最少敢打
BB yike 都幫 hans 執好多屎
成個 spring 佢地玩勁多 zac 同 reksai 俾hans 輸出

但大快活 oscar 勁廢
好多時候都係靠 noah/ razork
非決賽game 5 通常都勁開
睇番勁佬原來癲到 閃現拉位置 打粒玉既2段傷害
又upset
嗰條友一撚定要捉戰犯 戇鳩鳩咁
俾個賤種老細25
perkz s6開始打都算係建國功臣,仲要為左贏肯屈就做ad幫隊伍r caps入黎
條賤種老細就為左perkz離開唔好威脅到g2區內地位就賣佢去na垃圾賽區
upshit越打越似以前既rekkles
為左保kda d企位後到勁pussy
團戰等隊友上見隊友好似贏贏地先行上前打輸出
其實宙斯之前玩tf都麻麻但成日揀
係剋到 T1下路都比啫喱剋得好勁
係估唔到自己最肥下路 打人打30秒都打唔到半血
物穿下個版本仲要nerf
咁既神器都唔出
其實睇足5場都攰到仆街 更何況佢地打足5場
捉住啲失誤狂屌做乜鳩
反而Faker明明之前都話Game4 5會開始攰
依家Game5佢最撚精神 睇嚟學遊水真係幫到佢體力
2023 worlds champion
Fnc剩係記得隻jg 勁
tf只服網吧
笑死,Perkz 打中就法王,打ad就有史以黎最勁ad
最撚on9係屌guma
所以有時睇 LEC 睇到好撚燥
好多位 G2 係唔應該贏 玩得太cocky
但冇計 LEC 就係 G2 kingdom
係咪人老左就會變到咁 未去NA前嘅hans可唔可以返嚟
廢老玩都唔識玩咁喎 未去到岩唔岩打法啦
覺得有定身有TP有視野好用掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞