[警世] 建議大家碌啲Reeds果時,一見到簡體/係大陸拍嘅片應該立即Skip左佢 除非你好鐘意睇D假嘅野

10 回覆
1 Like 1 Dislike
大陸依家D假片工廠已經痴晒線
不論係遊戲片,生活鎖碎事,蝦碌片,意外片99%都係擺拍做假
大陸人D劣根性為左流量真係咩都會做假
我碌手機睇下d reeds係想知道呢個世界有幾多奇怪,巧合嘅事情
我開心係因為見到世界上無奇不有嘅事實而開心
唔係一堆人做嘅擺拍而開心 如果要睇假野我不如去睇笑片

大陸D假片數量 係多到遠遠超過真實拍嘅影片,無處不在
你地鐘意睇人打機好勁,殘血反殺,一打五
佢就日日故意拍一堆呢D絲血反殺嘅片比你
你地鐘意睇D動物 做D on9野好可愛
佢就直接訓練D寵物做D ON9野拍比你睇
好似 主人係隻狗面前拎把假刀吉自己 扮死 隻狗真係走去廚房擔把真刀出黎呢D
你想睇D on9微信誤會對話 佢可以一日做十條呢D假對話出黎比你笑
仲有一大堆扮意外片 好似行行下唔小心撞到野果D ON9野
仲有一堆果D生活小智慧 知識 基至教你摺紙 切個水果都可以做假

本身你開心係因為你係花生友,笑鳩片入面D主角先會開心
但事實上你睇住條假片係到笑,你先係ON9仔,
人地賺完流量先真定陰陰咀係到笑你ON9

仲有人會話真又好假又好,笑下咪算呢D on9野
正正就係呢班人助長緊呢D假片
搞到依家中文片假片仲多過晒真片
仲要你如果覺得冇問題,照睇,演算法就會一直推呢D假片你睇
不論你睇寵物,睇打機,睇生活鎖碎,睇人買野開箱
基本上呢D假野就入侵晒你生活每個部份
你成個世界觀都係由呢班大陸人整嘅短片去控制晒

唔好講咩唔只中國人做 外國都有
有睇開兩邊片嘅人就會知個比例係完完全全唔同
依家除左禁題係講明大陸D咩爆炸死人呢D新聞
其他片一發現背景係大陸/一見到殘體字立即skip
廢事晒時間
最近點呀 你隻藍絲
翻工好忙
香港唔係係咁炒人咩
我嗰行冇影響
幾時上水?呢兩日咁多核彈唔見你出 post好唔慣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞