緊急求救,有冇人知點樣可以聯絡到何太?

12 回覆
4 Like 6 Dislike
我真係好想好想同何太做愛,做一次就夠!何伯/何太,如果你見到呢個post就請你立即聯絡我,求你地成全我一次!做完一次之後我發誓以後都唔會再係你地面前出現!
何伯係廳訓著,我就同條女係廚房又含又奶,然後搬佢上備菜張枱不停抽插,條女又唔可以大聲叫出黎,然後我一野抱佢出黎掛鼓,佢反晒白眼,但仍然忍住唔嗌,於是我放低佢一野推佢埋洗手盆,再拉高佢條裙後入,每一下都頂到盡,佢終於忍唔住,唯有掩住個咀“鳴。。。鳴。。。啊!”正當條女個屎忽上晒電不停向後推,以為可以迫到我交貨之際,我立即雙手抓住佢對D cup皺皮波,抽起佢上半身成45度,再用腰力反推佢,一路由廚房推到出廳,去到阿伯訓著個張梳化,㩒條女個頭望住阿伯個樣,再不停後入,用全速爆佢一分鐘之後終於射左。條女即刻驚到仆街,不停用阿伯用黎咳廢老痰個卷廁紙掩住隻紅腫西以防啲精流落地下。我見狀立即抬起條女右腳放上梳化,順勢將佢隻西調整到去阿伯塊面上方,然後一野撥走佢掩住精液西個隻手,再不停指插潮吹佢,結果佢忍唔住將西水同精液嘅mixture一野噴晒出黎。呢個時候我都開始怯,即刻fing走手上嘅西水,再將剩餘水份抹落佢乳溝,手指罅個啲水就用佢個lin頭抹,之後急急腳著返衫褲就離開現場。我走之前回頭望條女個身仲抽搐緊,腳都軟埋跪左係地下。好彩嘅係阿伯仲未醒,可能佢一直扮訓啦。嘻嘻!
你有冇一百萬俾何太開餐廳先?
無就收皮唔該
我可以俾到錢滿足唔到嘅野佢,而何伯亦都提供唔到呢方面嘅滿足感!
何生何太,求你成全我一次!真係一次就夠!
由我見到何太無罩個真樣開始,我已經決定要同佢做愛!
何伯如果你係愛你老婆就成全我地兩個,你都想佢得到滿足嫁係咪?
何伯我求下你做下好心,借何太俾我屌一次咁多!
佢淨係要錢
此po已完

何太冇留指甲,代表佢仍然有自慰,即係何伯根本滿足唔到佢,如果佢跟住我佢就可以留靚靚gel甲!
幫你問左,但何生話你要滿足埋佢
你OK?
呢條友專食阿姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞