《球壇龐氏騙案》隨住皇馬近年成入決常客 C朗騙局即將被煲 根本冇球王一說

14 回覆
7 Like 23 Dislike
真相就係靠我哋呢啲有良知嘅球星 真正熱愛足球同敢於發聲嘅球評家

一齊去守住

50萬年薪嘅球星 效率遠超某球壇老千

如果以老千嘅失機/起腳次數 交俾 恩沙基 朗拿度 亨利等機會主義者

入球數字根本唔會差

亦即係話 成日話C朗入幾多錢

四入決賽(皇馬時期)

只係一場憑對方失誤入兩球 一次係加時錦上添花

仆街 然後又話美斯入波不如C朗

你不如拎莫迪歷甚至簡拿華路黎比較呀嘛

on9 鬥助攻c朗贏到?

屌你老母

靠pr 上神台嘅老千球王
阿根廷夠成日攞世界杯啦
30年一次?
陳7在場應該可以做到同一個效果
陳sir速度唔得 未必接到魔sir
卻sir個啲鬼鼠波
安基斯屌打朗哥?
樓主真係好勁,可以堅持每一個post都係屌鳩牙朗,有啲想像唔到朗哥他朝退休離開球壇,冇人再討論時,有乜野可以取代朗哥係樓主生命中嘅位置。
到時有阿朗個仔
可以咁得閒做啲咁無謂嘅嘢,除咗價值觀有問題,個人嘅時間應該都冇乜成本咁滯,現實通常都係失敗者
失去人生意義 分分鐘諗唔開
追究雞姦責任都可以係無聊之舉
我就唔知閣下做緊什麼驚天動地大意義事情 願聞其詳
不如諗下朗哥生命中犯下嘅罪行 幾時先會要朗哥償還
龐氏騙局 唔會因為龐氏係咪還在人世 而冇人著墨抨擊

朗氏騙局 正正係新世代哥產物 原來pr嘅威力可以本末倒置 強行封神
明顯白卡佬啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞