Ex月尾結婚 俾左張貼我

51 回覆
3 Like 28 Dislike
拉埋個新郎哥一二面

兄弟,恭喜你
見到你地咁幸福,我都好鄧你地開心
我就冇資格照顧佢啦,希望你可以好好咁對佢
其實個傻妹好簡單,佢唔洗買名牌,唔洗成日去旅行
只要你餵飽佢佢就會好乖架啦
拿,佢最鍾意69
雖然佢表面唔想,但你強硬少少佢就會肯
次次都玩得最開心
記住唔好口爆,佢好唔鍾意果陣腥味
不過如果你真係想試下,就準備定蜜糖水
之後比佢僻番陣味,佢好快就唔會嬲你
佢最唔鍾意既就係狗仔式
就算喊到拆天都好,但其實都係扮既
我知道佢次次都會趁我瞓左入廁所自己搞掂
個衰妹女上就最拿手
次次都坐到我一分鐘就投降
但個衰妹好懶,你要佢出力果晚記住帶佢去餵餐好既
我次次都同佢去酒店食自助餐然後book埋房
食完就上房,有次去下酒店都係情趣
佢都好鍾意得閒有D驚喜
記住做完千祈千祈唔好食煙,佢唔鍾意人果個時候食煙
覺得唔尊重佢,同埋最好同佢傾一陣計先瞓
咁佢第二朝可能會比個驚喜你
兄弟,祝你新婚快樂

比10蚊人情食餐好既,再打包
有冇拍過片

Del哂

on9 仔

中學生嚟講,文筆幾好喎

完全唔明點解考試唔可以咁寫
唔明點解仲要俾我 帽又係佢比我戴 唔係佢宜家結婚果位
唔想去係咪都要俾人情?

張帖悼左去啦,人無到禮亦無需要到。
唔明點解仲要俾我 帽又係佢比我戴 唔係佢宜家結婚果位
唔想去係咪都要俾人情?

你仲當唔當佢係fd 先?
預左分手冇朋友做
點解仲要理會?撕埋張帖當冇回事咪算
一係玩野上台唱呀牛

無當佢係fd 但有佢fb 可以唔理張貼?會唔會比人唱

你介意?
比人情 冥幣一萬
岩岩搵返電腦 有幾張波相 諗緊po唔po好

無腦到核爆

做男人做到你咁
算鳩數啦 你唔係應該慶幸埋單果個唔係你

岩既 做下道德撚算
去啦,利是封入面夾張紙寫住 他朝君體也相同。
有幾句偈傾咪去囉 連幾句都冇屌佢老母算啦
比埋暗示你都唔識do
學健三咁做啦
今次唔得閒
下次一定早d到
回禮比陰司紙
將嗰幾張波相連埋啲陰司紙入埋落封人情到
你仲介意嘅 咪貼啲波相 測試下自己
仆街樓豬找數呀

做男人做到你咁
算鳩數啦 你唔係應該慶幸埋單果個唔係你

岩既 做下道德撚算

圖呢
唱唔唱阿牛?

中學生嚟講,文筆幾好喎

完全唔明點解考試唔可以咁寫

唔貼題。因為你婚禮可以咁寫,其他典禮一樣可以咁寫,後半任何活動可以照dup咁濟。
佢依個題目你主要要描寫婚禮 。就算有plot twist核心都要圍繞住。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞