2023-24 NBA季後賽討論區 (29)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
紐打完呢輪仲有幾多個打得都未知
死肥Tom同MDA合作嘅話會點
抽波有咩好睇
都係睇個結果
又唔係真係一粒粒抽出黎
Draft 先好睇又有時會trade 人
睇球證個尺度
唔容許身體對抗,金塊有機會
球證用okc尺度,幫另一位加拿大人,金塊贏硬
5*48 RUN&GUN
搵五個心就組隊完
好似話有記者撳電話開錄音點知撳錯
其實紐本身個陣幾好J ,不過傷左4件

M Rob / ihart
Randle / Achiuwa
OJ / bojan
Di vin / Hart
Brunson / Mcbride
冇問題既 小牛衛冕冠軍連playoff都冇
當年都係咁
Van Excel
Jamison
Walker
Finely
Nash
Dirk
要6個波
當年湖爭第三冠都係0-4牛仔
有呀
輸比雷1-4姐好似
衛冕冠軍比人掃咪11年湖人
湖人精神 輸波打人 都成十幾年前啦
原來係再下一年先miss
金塊替補真係冇L用
諗住速龍都拎到
大飛幾年點都拎到掛 點知
呢五年未有隊兩連冠 所以未到啞狗做主角嘅時候
不動河山去大陽
佢當年唔係撚湖咪多冠. 不過係大飛過得舒服啲,基本上就哂佢,打唔打比人屌既都係女人
當時佢啲手段真係用盡一個FA嘅優勢雖然身體唔夠support唔能夠完全怪佢 但成隊full team打Playoff即係Bubble個期把握唔到機會都冇辦法
頭三年約 佢最惡唔打b2b
作客唔打就連隨隊都唔去
連教練都唔可以過問佢傷勢
大飛自己求人得仁
今年新一代好明顯交替
但呢個老哥Tatum都係冇進步
一個字形容: Overrated
順風球王 打逆風永遠唔知去咗邊 冇領導能力
一唔順就頭dupdup 怪球證
今日睇返米嘈場場難打 但佢永遠都係鼓勵隊友
你老尾今日球隊唔順 坐係bench閪口閪面仲要打9人拎F1

夠膽死喺記者會到講球隊唔係Super team 我哋都係只有兩個all star嘅球隊
你老尾 球隊有兩個頂級外圍防守 小白同假期哥
老闆幫你砌到陣容咁靚仔
成個季後賽打到67咁 唔檢討下自己
已經講緊你好明顯有明星哨

生涯都係圍住一班強隊友 冇打逆風能力
生涯逆風強行Carry賽事 一隻手數得晒😂
你真係好彩自己係東岸 季後賽易打咁多
難聽講你身處喺西岸 你真係什麼都不是🫡

又幾岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞