市場調查公司公佈 iPhone 15 Pro Max 成今年首季最暢銷手機

79 回覆
16 Like 6 Dislike
係好撚好用
S24u既指膜一痴Mon 貼就變殘廢
佢既臉部辨識 銀行app又用唔到
本身女性個擇偶條件都係怪怪哋架喇 專揀fuckboy/騙子
罪大就唔好提喇

21:9俾人屌咗咁多年都仲繼續出
就知佢出手機唔係打算賺錢架
動態島同m額世一靚
未見過靚女用an機

港女圍威喂,又要影相,send 相,執相
有邊個會用Android
21:9 我覺得ok 佢對影音個種堅持同個前鏡頭唔係向個mon 度
都係一眼望得出用sony 既特色
但好似下代都唔堅持了
但os 唔好用真係好難上手
個相機又係神奇
明明好多大廠都用佢d parts
但佢自己影出黎就好似無人咁靚咁
成萬蚊好難叫人試下好唔好用
最慘係iphone14都好賣過s24u
你仲kam
佢影出嚟係靚嘅

不過係需要有D 知識去影

純AUTO 就輸囉
其實我覺得好多人都將Face ID好唔好用同M額/Dynamic靚唔靚mix埋咗嚟講
如果佢出到家燕mon嘅faceid 我有可能轉返iphone
聽講17會係?
我唔睇好
就算physically冇咗堆黑色sensor
software個dynamic island都會繼續存在
佢只要唔係一pat嘢係個mon到我都接受到
而家睇相睇片好似成忽冇咗咁
apple 真係可能會失敗.....佢大遲先去搞. 佢無GCP, Azure, AWS 有咁多data center, GPU/TPU 去train...你見佢自己announce 個小型AI好廢你就知. 無強大嘅infrastructure 而家係好難搞到.
有冇諗過有啲app人哋寫出嚟就係為咗賣錢?
Android 咁多途徑所謂免費有幾多係正當嘅?
有傳Apple同Google和OpenAI傾緊合作。我估最後都是買其他現成的LLM放入自己OS度。
見過大把豬西用iphone
唔講溝女的話
我公司8成都係iPhone
內部app都係 ios先
得android 真係會與世隔絕
識得ge Kol同d名星 都諗唔起有邊個係android

原來咁on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞