Android 手機點樣記password?

48 回覆
1 Like 38 Dislike
唔識好出來柒啦屌你老母
上面答咗你又唔睇,開post嚟托柒咩
返去搵簿仔記啦傻仔
真,對樓主呢種人,用簿仔最好
Google keep app
google password manager
全整用Bitwarden打一次

平時login用指紋
我就用one note記低,貪佢有密碼lock
究竟係純IPHONE USER弱智定連燈仔特別傻鳩
真心分唔到

利申:雙修
其實google 果個好用D 定 bitwarden 好用D
自己用落好似bitwarden 好用D
因為google 好多時都唔識自己彈出黎
但bitwarden 就可以自己揀

同埋如果公司用chrome, google password 佢autofill 無得set 密碼
人地一撳就用到
本身password manager就唔應該放係公家機
就算閒置自鎖都唔安全

同埋最驚有花左友開你 browser history睇,又ntr 又av又盛
私人野一定用自己手機

香港大把仆街問人借notebook再偷睇機主私人資料
諗住同步方便D
1Password 定 Bitwarden 好用啲
KeepassDX
腦記
本身自己有5個銀行apps
都係相似id同pw如果唔係搞唔掂
兩樣都係啦 樓豬智商唔過30
one password囉,cross platform, 邊度都用得
有用開Proton, 但Proton pass 係an機不及bitwarden
Samsung咪有samsung pass做乜鳩
samsung pass
咁佢都係啱啱先出無耐
見佢keep住有改ux
依家除咗batch manage pw煩啲之外都算用得順手
用緊1password 幾好
bitwarden
電腦,電話, 一次過用到晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞