COLUMBIA行山鞋係咪唔多掂?

26 回覆
3 Like 4 Dislike
爬文睇左好幾年以黎嘅行山鞋推介,多數都係SOLOMON, HOKA, ALTRA, ASICS等等等等....甚到NB, ADIDAS都有,但係就真係好少見人推薦COLUMBIA,係咪真係好差呢?
一律建議5.10
淨係有錢買迪卡儂
啲毒撚最鍾意著行山鞋返工
本身諗住買對防水行山鞋,去行山同埋平時落雨着.
主要係兒登仔買唔起
毒撚著咩都係毒撚
不用執著著什麼
Columbia係外國係bossini咁上下牌子
黎到亞洲變左高檔野賣
真架?
迪卡龍咪算
通常得老人家著
迪卡龍有防水?
推薦Magnum 牌 美軍都用
平時閒着舒唔舒服?
Columbia點只行山鞋,所有outdoor items用料都係outdoor brand 之中最差咁滯,性價比極低

利申: 前multi outdoor brand員工
需要時間break in就舒服
我之前個鞋底已經爆開先被逼要換
唔掂
行咗3次加埋18個鐘左右泥路個底就開始爛
new balance都係,好耐以前記得都係5次內就爛
Columbia係corporate structure既產品
佢有其他質素更好既product會預留比同group company下定位更premium既品牌,e.g., mountain hardwear
你當好似rolex同tudor咁,columbia就係tudor
又未至於bossini,但係亦都唔係頂級
行山見親人甩底都係佢 咁知咩料啦
Columbia所有野都唔係好掂

到家陣都仲著緊
要落雨都防水就買中筒boot
低筒都係會係褲管入
通常話columbia掂既人
你就知道佢係唔多可靠且不專業
咁巴打推介咩品牌?
你要平就真係迪卡儂都好過columbia
有budget d就merrell salomon我覺得比較好
跟住就lowa oboz hoka nf 都唔錯

唯獨是columbia著嚟行山真係好危險,盞害自己
甩底跣腳唔夠保護真係乜都齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞