M3P 終結者Taycan 登場

13 回覆
5 Like 5 Dislike
如今能跟 Tesla 相提並論的大螢幕豪華電車不多,Tesla 已經第三年登上車皇的寶座,難道就沒有一款車從 Tesla 手裡將車皇的寶座搶回來嗎?

另外,Taycan 還預裝 Porsche Logo 章,儘管目前還比不上 Tesla 的 M3P ,但憑著 Porsche Logo 章,將有機會全面超越 Tesla。
60k 到120k 呢個價位,啲人買Rivian R1T/S 同Cybertruck多, 如果一定要EV Sedan 多數岀Model S plaid
咁撚貴 買返911 啦 外國taycan 個價跌到出名
應該冇咩人敢買黎蝕
電車得4000 lbs 又幾輕
San Jose 好能多
個章值大部份錢

數字全輸點做到
長度闊度咪贏左
其實model s先係同級車
但spec波子都係輸
其實都唔同品牌唔同價位,比較spec 冇乜意思
唔通我揸住部f50 又要同部 model 3 perfomance 燈位鬥快
真 用料夠曬足
樓主個傻閪不嬲都係咁早幾日先話用架nsx一換一model 3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞