[普蛇加油] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
2 Like 14 Dislike
放得好
唔知點解變咗玻璃屬性
🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Mason Mount and Luke Shaw suffer new injuries, Erik ten Hag confirms 🔴🤕

“Mount won’t be available against Arsenal due to new injury, Luke Shaw suffered a setback in his recovery”.

❗️ “Bruno Fernandes, Scott McTominay and Marcus Rashford have trained with the team, they’re back”.

Lisandro Martínez is also back and wanted to play vs Arsenal but “it’s too early for Licha”, says ten Hag...

😳⚠️ Manchester United had 𝟔𝟖 separate cases of injury/illness this season… unbelievable numbers.
佢哋軍醫lv同我地其實差唔多
【 齊歡唱同慶賀】
係唔係分離式斷腳先
避戰唔洗做戰犯
一年約60m買件玻璃
thank you man utd
猛哥真係痴撚線
猛哥秉承我車優良傳統
又廢又玻璃 有得出都隱晒形
我轟都冇咩資格笑人
猛果然係流住我轟既血
笑獌狗唔洗資格

800分鐘都無
平均每場踢40分鐘
我地火腿FC唔係流。
好波
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1788922808354886086
無出過場都咁happy,有得出會唔會精盡人亡
成堆人好似俾人落降頭咁
不得不話我蕉打完國際賽
傷到依家仲未出得
仲要唔知傷咩
都唔知係咪俾修狗往死裡打
Chilly真係好可惜 希望佢同占啲傷快啲斷尾
升到班有無打左一個月飛機

因為上到去唔知俾人扣幾多分
另外無錢買人
勢係睇住落返去
獌班大帝最叻避戰 可能玩教頭先好返
跟住就話咩病左 無出席過所有活動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞