[曼聯?準備俾人打到痙攣]曼聯終極FF來季歐洲賽資格暨吹水區 [2706]

1001 回覆
3 Like 23 Dislike
咁當然
頭先個球時間仲要咁敏感
佢地就係要踢雙攻中喎
應該係話要一個有攻中同後上入波能力嘅中場中
Kovacic同nunes都唔係果回事黎
就算0:1 睇緊果陣都覺得一定追得和
係估唔到短時間cup埋
都要睇球證個下個腦清唔清醒
原來西甲上年係疤狗攞冠軍
仲以為疤狗呢幾年咁折墮
點都要食雞胸
Hoeneß, however, sees it differently. As captured by Bild, he explains the reason why Bayern Munich can’t keep Thomas Tuchel around.

“I don’t blame Thomas Tuchel,” said Hoeneß. “He has often been to dinner with me at Tegernsee, I get on very well with him.

“He has a different attitude. He doesn’t think he can improve a (Alphonso) Davies, (Aleksandar) Pavlović, or (Jamal) Musiala. If it doesn’t work, you should buy someone else. I think you should work hard on them and give them confidence.”
本身佢仲話想大清洗
少少啦 換今晚曼聯落去踢
輸緊一粒晨早死曬狗啦
咪等於尋晚咁,PSG求其一下中柱波入左都唔同講法,根本係㩒住黎打
呢場皇馬仲癲
哥狗大戰保守架
次次都出哥華傑治控中場
但好似你咁講 都唔係嗰回事
太廢
仲贏成十分咁多,皇依套真係歐聯易食過西甲
原來仲有一個月多啲就歐國盃
大賽年啲球員真係唔洗抖
真係人哋蝗疤拜嘅低潮沒落係咁樣
我哋嘅沒落係冇前四冇歐戰
施丹個陣已經專登請人返黎 train 體能
唔出力就foul走
競爭大才有進步
可唔可以撬佢過黎幫手操下班大帝
米路以前掃完波 搵摩卻isco黎比就得
對手迫嘅話佢地會幫你撚到對面狗咁
摩卻閱讀球賽能力又勁撚到仆街
會現位幫你 攞波前知對手/自己友喺邊
未攞波已經知要做咩
加上個人能力又強

米路喺曼聯掃到波 仲要做埋分波
仲要對付迫搶 佢個位係重點比人迫果個
但前面係0閱讀球賽能力 技術極粗糙嘅麥湯
或者應付迫搶能力較弱嘅Bruno
好多時根本冇人現位
以前專心做dirty work 黎到要做埋唔擅長嘅野
全隊得一個mainoo有腦有能力play under press
踢下踢下feel到米路都踢到迷撚左
今季好多落腳都有勇無謀 連信心都冇埋
操得咁辛苦為
人工照出
再嘈踢走埋個教練
好正常
咁樣輸同我地輸轟果場一樣
不過果場有條傻閪企出黎俾人屌姐
唔好癲啦ching
點入到歐聯4強呀
Who
你呀能祥
卻奧斯IG個😂
又係呢啲劇本 好撚悶
杜曹真係好柒
都係留返坦蛇算了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞