(討論) 著名KOL:私補只搵女人,因為男人會借「老師」權勢性騷擾女學生

217 回覆
330 Like 47 Dislike
啱呀,啱先見到有po講咩私補好唔平等,個個搵女老師,我即刻心諗咪就係因為男人會借「老師」呢個權勢去做過分嘅事

以前我做私補個陣有個中六嘅女學生,有一日佢突然同我講佢有個fd想一齊補,咁我當然唔介意收多份錢。後嚟吹水個時知道佢個fd原本有個補習老師(男),但個老師性騷擾佢個fd,搵我個學生求救先叫佢個fd一齊補(然後我收多份錢🤑🤑🤑)。其實真係好CLS,依家諗起就覺得學生唔搵男老師實在太可以理解。

而且我係唔止聽過一個女學生有被男補習老師性騷擾過嘅事,真係好撚痴線。我完全諗唔明點解員工會性騷擾老細,起碼我當時為咗保住自己收入對女學生都有好好保持距離。但原來有啲男人谷精上腦起嚟就係會咁做,真係好撚瘋狂。

咁你即係話男女有別
男人比女人更衝動同控制唔到性慾?
你係咪加強緊性別刻板印象
好多男人都係正人君子
你咁講對佢哋好唔公平!

假設男女有別
所以得到唔同待遇係合理
咁升職升男人比較多有咩問題?
女人隨時劈炮唔撈湊仔
男人就全家睇佢頭點都要頂住
所以升男人合理啲又得唔得?
男女平等?
屌你啦
駁唔到🙂‍↔️
I mean storyteller嗰段
你嗰段濕鳩嘢就算啦
亂比一通
勸你唔好再拉低男人智商
收撚皮啦臭閪屌你老母
其實都真,男補習老師真係成日性騷擾d學生,如果補習要搵熊定男補習老師,我應該都會搵熊
好多賤畜想搞細路女開鮑
你睇前排籃球妹單case班d post堆連登賤畜幾撚興奮猛咁話好正就知咩事
問chatgpt好過啦
私乜嘢補
補習學生突然話唔補,仲話想做普通朋友(2)
https://lih.kg/3515614
笑死 聽過
如果有數據會易啲比較,例如補習有關嘅風化案同男女補習老師比例之類
但當女老師性騷擾男同學,男同學嘅反應相對是否一樣呢...
鬥低嘅話
你真係無人能及
up
點解醫院女護士多過男護士都係咁啦

男性荷爾蒙主導性欲及攻擊性,個design係咁,只可以跟design用
15歲仔失身21歲Miss被捕
開到ac就叫KOL
up
升職升男人多啲又唔得?
講真,洗乜數據,男多定女多我諗大部份人都心中有數啦

補習呀sir 溝/食女學生,身邊聽都聽唔少啦。

始終男人鍾意妹妹仔,永遠都多過女人鍾意弟弟
要睇下你係咪unrapeable
冇亂比
係你駁唔到啫
原樓主連ac 都del 埋
是 女人個design就係煮飯洗碗
m到設計就係叫你留喺屋企
唔係叫人體諒你做埋你嗰份仲要m到病假又產假
求其講兩個例子就全部男人受罪

全部女人都好似amber heard咁周圍柯屎
搏晒命咁搶頭香搶到唔記得轉acc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞