宇多田光 Science Fiction 巡迴演唱會 (日本/香港/台灣站相關討論)#3

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
究竟仲有冇 仲係到loading
屌你老母 炒狗死全家啦
不過應該都係會屈服買埋萬二yen 3LP都OK嘅
冇啦
買飛買足10個鐘真係人都癲
其實係咪賣晒
之前買左飛 而家block左ip可以點搞
個網都on9 都冇禁F5 佢自動10秒Refresh都block
如果你本身用wifi入就用data開
一路都用data就開飛行模式一陣 再開返data
有無飛架,loading 到下世
12個鐘頭,個網仲係咁閪
廢達票幾時執
全日電腦電話都係一次都冇入過,廢達票執柒咗佢啦
準備俾人屌老母
未試過買飛買到咁絕望
load足成日連個網一次都未入到
如果你只係想check record嘅話
佢賣完就會俾你入
呢隻黃牛老母個閪早就闊過西隧啦
個個演唱會Post都有佢份 鑊鑊都帶老母上連登
好好彩6點幾先入load 左個幾鐘入到
但所以價錢都話有人揀緊除左視線受阻位
最後都係買左
次次佢都自稱係fans
有冇人去過亞博視線受阻位係有幾受阻?
用APP入 佢寫住『全部售罄』
您好,閣下現正輪候購買
「HIKARU UTADA SCIENCE FICTION TOUR 2024 宇多田光香港演唱會」
如欲購買以上節目,請勿關閉及重刷此頁面。

Hi fans, you’re in the queue for
“HIKARU UTADA SCIENCE FICTION TOUR 2024”
Please stay on this page and do not refresh if you would like to purchase ticket for above Event.

全部售罄。
SOLD OUT.
終於賣哂 屌你老味

屌你老母 
嗰嗰都企起身你話呢
好正啊
黑膠機有咩入門推薦?
我上面有講,但係我會建議去連登啲黑膠機嘅po睇,因為我個部係得個平字,唔想誤人子弟
兩場都全部售罄

啲飛落晒黃牛度

冤枉娛樂、廢達票 真心要屌佢哋老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞