取消關注吳家忻社交網 Tyson Yoshi拒透露原因︰費事啦

289 回覆
566 Like 21 Dislike
佢真係出道之後瘦咗好撚多 對波仔都無撚埋
咁可能係9896同locker散左同條有錢仔一齊後就鬆毛鬆翼起飛腳
飛起試當真就連帶關係搞到TY都唔妥佢
本身都係無乜波啦 得嗰少少波路就成班人吹奏佢有奶好正 屌打Jessica
發音唔清楚
又tune晒聲
真係憑咩做歌手
所以就係話成隻波仔都唧晒出嚟
班青頭仔就話大波
啱啱9896先係條仔旗下間酒店開show唱jazz呀
what the hell is 試當真?
其實9896係簽咗咩公司
點解佢有助手妝頭造形個啲
始終睇唔慣kayan個巫婆鼻
依家隻波仔都冇埋
太身有屎
真係
明明佢唔係樣衰 但硬係唔係好想見到佢
衰無波,做佢老公注定偷食
tyson 有錢仔多出鏡,實撈得掂
我覺得Tyson有問題多啲
以前underground 個陣同tiab frd到夾band
依家變曬 淨係群香港台灣班流歌手
Underground個陣啲老死全部影都無
點解周殷庭係youtube大哥
捧紅又唔係掛 最多初出道叫比機會佢
但佢係拍試當真之後先開始多job 紅
T&E unfollow同埋音樂會單嘢已經好明顯啦,仲有咁多人唔識思考。Kayan話佢唔係常駐演員所以unfollow,咁唔通唐記係呀?又唔見unfollow埋唐記?

音樂會,公司無任何share,poster無公司logo,一般就算無份搞,都會放公司名上去特別鳴謝,你睇其他音樂會就知。佢唔係簽Demo Records,又唔係常駐演員但想專注做歌手,咁簽佢做乜?所以你諗下都知Kayan講嘅嘢唔合理。

我估佢有其他公司招手,不過唔理佢咩原因啦,對我嚟講,對佢嘅觀感已經差咗,程度大概同林二汶差唔多。

from fb
舉例子
老師平時都叫學生比心機又教好學生
嗰學生上唔到大學
點解唔怪自己怪個老師

TY合作嘅音樂人係有變但唔係全部
佢一個出道幾年嘅人
可以做啲咩影響力嘅嘢
佢係香港都唔受903玩 想知可以點幫
好大個大得嚟又唔好睇
唔做免費雞俾游狗插佢D演技做大茄都未夠啦
你有錢過佢條仔佢叫你老公都仲得
屌厭咗就甩㗎啦,有親咩
兩個都係零波人,不過一個混撚咗菲律賓種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞