東張西望個大陸女人而家走左返大陸避難 何太同人呻話比東張抹黑

382 回覆
438 Like 11 Dislike
有個po聽到個論點 就係點解同仔女可以發展到咁惡劣
其中可能係期間個伯講左啲對亡不敬既說話 挑起仔女度火

仲有不停滋擾,女婿又話自己係粗人架喇
似係大山婆對伯既仔女滋擾在先,為左追筆錢無所不用其極,因為就計戶口係咪雙錢 都係個伯自己講

所以最緊要有埋仔女既訪問先完整到成個pic
唔係既話都係得我地估估下

但有樣就鐵搬可以肯定,大山婆一定想拎走伯全部錢然後走佬,呢個冇得拗
而家冇450萬走撚埋返大陸啦
照顧?睇過
所有騙案,受騙前既人都係呢個心態
覺得自己突然間有運行
咁就出事
咁當然啦,但筆錢邊個攞走先?
掉番淨4200比老豆叫照顧?
睇完係覺得好有疑問
呀伯都有話以前同仔女關係好好
我覺得如果純粹係為咗個女人
最多咪拎番啲錢就唔理佢地
但佢大女會凌晨打比佢滋擾同埋咀咒佢
佢啲仔女又換鎖又講哂粗口
三個月惡化到呢個程度
個女人應該做咗好多嘢/叫個呀伯做咗好多嘢
阿伯同個女人話係真愛呀嘛
啲家人咪拎走啲錢測試下個女人會唔會扑心扑命搵錢養佢囉,點知走埋
真愛都要建基係有錢上架…
你唔係唔認同呀嘛
此女人可以用法律來搶返幾百萬?
沉淪開始
何伯又無人照顧又冇湯飲, 好撚慘
阿伯比錢1000蚊q 我又唔信無人接
100萬除番開, 三個月日日唔同對手都仲得
點都好過呢件賤肉橫生
回響
原本正正經經叫隻雞係堅的
好多人唔明啲老人家心態啦, 人到老年on99冇乜世藝, 仔女又各自有頭家唔係好理自己, 突然有個人出現叫做照顧下又讚下你仲硬到, 講下我好鐘意你不能忘記你, 真又好假又好啦, 反正錢又帶唔走
其實可唔可以話佢等於做雞呢
出賣自己身體去換錢
阿伯咁老唔得㗎啦,佢想要啲關愛,所以煮啖飯佢食,煲啖湯去飲,要嘅係陪伴。
呢啲40幾歲咪啱囉。不過我覺得可以當係私人保姆咁譬如三萬一個月,貼身啲照顧佢咪算囉
我覺得,啲錢就阿伯嘅,就算去晚年買個人陪伴都冇問題。俾晒啲仔女自己都冇份享受。
不過都要顧慮吓仔女嘅感受。做返個合理嘅財產分配,不過就唔好結婚啦
有閪自大陸來 非奸即盗
淨係對住鏡頭都控制住阿伯講嘢都知個女人唔簡單
提款機同何伯級數都唔同,人哋好後生就出嚟撈,成日去酒廊唱歌,應酬,食女無數,婚都唔只結過一次

但何伯只係一個香港典型咸濕伯父
都係嗰句喇 正正經經叫隻雞咪算囉
咁佢應該向鄧兆尊學下
仲可以有三件
以為全世界都好似呀伯咁蠢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞