【非引戰】Ocamp就係小社會,就要學點樣相處,別人先最舒服

20 回覆
7 Like 32 Dislike
你可以有企圖,但要有技巧去配合去實踐
令人不安,就立於危牆之下,隨時俾人攻擊、公審、人格謀殺

當然,如果係有心人格謀殺你,佢對方心地壞,但自己都有責任,要檢討係咪咀臉、說話、態度、行為令人不安

我當年玩Ocamp都有組爸搭膊頭懶fd,但我示意唔鍾意,慢慢對方都識做,唔再同我身體接觸,如果佢唔識做,越來越噁心,可能嗰陣,我都可能會告佢

所以,做任何行為,都要調節好自己態度,用一個令別人最舒服方法去做

個組爸而家都好friend,佢搭膊頭嗰青春期式性試探,好make sense ,只會唔好猥瑣、令人不安、未經對方同意摸私人部位,成件事係好正常
非引戰
Ocamp 好多身體接觸,出嚟社會做嘢有幾多機會同人有身體接觸?
你係咪嗰啲女同事絕對唔會搭你膊頭嘅油頭毒撚?
唔撚去咪大家都舒服
就算出到黎做野都大把人做呢啲試探性身體接觸,見你唔介意咪越摸越入肉,最重要係你唔出聲佢都會當你係同意

屌你老母啦
以後去ocamp應該簽定約,唔accept個過程就唔好去,去就唔好又要做雞又要拎貞節牌坊
搭膊頭你都識拒絕
條女唔識拒絕仲要伸隻手俾人示範叫條女學下點拒絕人好過啦,個個有讀心術咩
唔單只身體,仲有言語接觸
你控制唔到下體,性騷擾人搞到人不安,日後出黎社會咪俾人告囉
咁唔拒絕搭膊頭,都唔代表你可以摸個胸ga wo
你要明白
呢啲垃圾樓主真係痴撚線 追擊到咁
摸胸你話非禮要告ok
條女告埋摸手臂嗰下喎,係個官判唔計
依單都夠戇鳩啦
呢個post平時講,無問題
第二個人講,都無問題

你呢一兩日開咁多post屌條仔
話佢告唔入唔代表無做過
然後你俾人屌返轉頭
先講呢啲嘢扮理性
打完泥漿摔角輸咗先扮裁判
真係好噁心

(有立場又扮中立,又唔識咩時間講咩嘢,你先係唔識喺社會生存
原來搭膊頭都叫做性試探
大撚獲
其實呢啲垃圾ocamp真係去唔去都罷 上幾年先有幾單話個組爸強姦個組女 其實點解一個迎新聯誼活動一定要扯到去淫野到?你想玩淫game咪join佢果啲暗camp囉 有啲人真係純粹黎讀書 想體驗下大學生活架咋

同埋唔明啲freshmen點解成日有個錯覺覺得一定要玩ocamp先識倒人 唔玩就埋唔倒堆 其實最終咪又係睇你個人自己性格係點 你個人係nice既 自自然然去邊都識倒人 你個人係摺係毒既 就算比你去ocamp咪又係自己一個on99 搞砸曬個氣氛
你憑咩話我
你自己唔同意就話人好噁心,又無論點

你小學雞黃屍?
五毛作文狗
起底負評上一頁
真五毛屈人五毛?
確認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞