[傻坦反轉奧脱福]曼聯終極FF來季歐洲賽資格暨吹水區 [2705]

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
有幾多錢?
呢到話歐戰d 錢都不值一提啦
死車狗爆閘仲咁撚串
富咸球員玩
比阿狗仔屌
真係風紀嚟㗎wor
騎住你垃圾曼係惡啲
本身唔拎都想炒架啦,點知佢拎到先比多年佢玩
遇返麥湯我驚佢玩轉奧脫福
Up乜尻呀
求其中下游都可以玩轉奧脫福啦
麥湯踢中遊會好勁
🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Thomas Tuchel keeps door open to 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐞𝐫 𝐋𝐞𝐚𝐠𝐮𝐞 𝐫𝐞𝐭𝐮𝐫𝐧 for next season! 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

“It’s no secret that I loved it at Chelsea and I loved it in England, so… I loved it in the Premier League for sure”.

“It was a very, very special time in England”, told TNT.

❗️ “It’s 𝐯𝐞𝐫𝐲, 𝐯𝐞𝐫𝐲 𝐮𝐧𝐥𝐢𝐤𝐞𝐥𝐲 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐈’𝐦 𝐠𝐨𝐧𝐧𝐚 𝐛𝐞 𝐚𝐠𝐚𝐢𝐧 𝐚𝐭 𝐁𝐚𝐲𝐞𝐫𝐧 𝐧𝐞𝐱𝐭 𝐬𝐞𝐚𝐬𝐨𝐧, we took this position and there’s a pact we are not doubting, the initiative came from the club and so it is and I’m fine with it”, Tuchel has added.

𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆! Thomas Tuchel WANTS the Manchester United job. #MUFC [David_Ornstein🥇🎖️]
曼聯今季戰績不佳,領隊坦夏帥位危在旦夕!英媒報稱,前曼聯領隊摩連奴很樂意回歸奧脫福,加上佢同曼聯新股東拉傑夫份屬友好,或有機會再掌曼聯。報道指摩連奴喺2018年被解僱後,亦曾經向好友透露,未來將會重返奧脫福,而家似乎有呢個機會。

不過消息指,曼聯季尾仍要爭取來屆歐洲賽資格,以及參戰英足盃決賽,短期內或不會與摩連奴接觸。現年61歲嘅摩連奴喺16-18球季執教曼聯期間,曾贏過英聯盃及歐霸盃冠軍,並帶領紅魔鬼奪得過聯賽亞軍嘅佳績,但勝率卻只有58%,部份曼聯球迷亦不滿其保守戰術。如果摩連奴真係回歸曼聯,有無機會帶領紅魔鬼重上高峰?
坦呢2季輸d 3/4比0
都好似多到數唔到
好似我呢啲咁公道既朗迷真係買少見少
我地啲球員咁玩都應該會比人屌
我係其中一個
你收皮。
淨係0-7猁狗已經無人超越到
都未計主場輸般茅三粒,俾精工炒四粒呢啲垃圾波
坦狗閪在唔知佢踢緊乜

話傷人, ok 咁一係你照踢控傳但甩下甩下當練波, 一係你知廢縮後防反, 一係你搵d 後生出黎逼搶博亂

但乜都唔係, 求其放11個人企哂d 位, 唔知佢踢乜柒
最後係決定買
但個決定「最後」得太緊要
tevez覺得唔尊重
有事鍾無艷無事夏迎春
都廢撚事理你
你排我後面
蛇占玩埋北部大都會之後
應該其他隊車尾燈都見唔到

今時今日都繼續係流量密碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞