【倫敦E-Kids一分得掛】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCLXII

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
其實佢有啲小技術
有啲膽識
可能個樣太粗獷
但絕對未稱得上好腳法
Nelson 30m
Ramsdale 40m
Z34 40m
Jesus 50m
有哥狗一日都唔可能存在壓倒性奪冠
差唔多啦我哋爭冠唔啱用唔代表人哋唔啱用
下,我哋high press果時,前面一反搶唔到,邊個打6號都會有你所講既transition成日比人爆

佢傷完係慢左,咁肌肉狀態都要時間回復既,而且佢位置感可以補到

派已經係英超top3防中,家下想買個能力同踢法相似既都難,你可以一句防守一般,有料
支持俾機會mika,正前、快翼、6號位、左閘、右中堅、後備龍,咁多個位都有需要買,但總有d位要將就
比利時天才中場終於留低了
嗰啲賣都唔知有無人要嘅就唔寫啦
真高好似傳過鈕同拜仁想要
都係差唔多價
其他我估最少減返15m
但今季睇落係飯真係8好過6,6無咁多機會俾佢推進,而且傳波未夠好
佢係英超top3防中 我認同 但最值錢既位係佢既控場同through ball
單計防守力佢真係唔算頂級
你講既transition 至少睇過飯好幾次從後追返 再落腳搶到波
防守飯就係勁過派
但點解大家都中意派6 飯8 就係因為岩岩好互補左
所以要買6號位 都係買返有用波能力 防守有合格以上就夠
Ramsdale 都傳過車仔要
講真後生英人龍 賣比豪門
唔賣返60m都算好啦 25m太誇張
部分認同,但所謂飯既防守比較好只係佢速度比較高,但位置感係派對好d

我認為你個結論,但點為止防守有合格以上? 單講雞般、fdj、Zubi,得雞般有説服力
Nelson 10-15m
Nk 20-25m
R1 25-30m
Z35 30-35m
J9 35-40m
L23 10-15m
T3 10-15m
T20 8-15m
S10 25-30m
希望
龍門60m
我琴日都有講過
市場上搵好嘅6難過好嘅8
所以既然飯都唔係太差嘅,就佢打6,買個8
Onana踢國米識飛
賣比水魚獌都係50m
藍後備有專注力問題都想賣60m會唔會太癲
0:6車之後無出佢正選 跟住就三連勝

風水唔好姐 50m fast trade
呢個合理好多 唔覺佢地賣得返原價or升左值
派年紀開始大 速度只會更慢 有得揀我都想留佢打多一兩季
因為進攻佢貢獻好大
其實佐都一樣係呢個問題 但因為派明顯身形好過佐太多 可以cover返一D失誤
雞般唔係快 但有身形 有腳法 都狠 有短有長傳有射波
zubi我唔太中意 慢 傳得多保險球 係可以護住粒波 但對推進唔夠幫助
fdj傷太多 仲要黎英超 唔會係第一選擇
所以我係全力讚成雞般
雞般+Isak/nunez啦
@收嗲

大山
起馬要高過修蘭基 Brewster喎
收到風
高狗畀達狗新約要有冠
傳銷副作用
冇可能三年又三年錢又洗咗
即係教埋下年達狗就要躝
技術特點上飯幾有潛質上頂級6號
係爭個腦,大局觀果啲要浸下
踢得掂未來8年都唔洗搵呢個位

同埋唔知係攰定踢前左,防守上飯無左上半季果種屈機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞