apple watch俾人hack左點搞

55 回覆
6 Like 165 Dislike
幾年前買左個apple watch,但係戴左幾個月就冇再用。近排屎忽痕開返黎用就發覺pw㩒極都係錯,跟住reset返原廠嗰陣發現佢話個apple watch俾一個完全見都未見過嘅apple Id用「啟用鎖」lock住左

我想請問隻錶係咪已經冇得救?
俾翻隻錶人啦
俾返隻錶人啦屌你
一係還返比人 一係我報警 自己揀
「求助」有冇人俾人hack過Apple ID
https://lih.kg/236426
exactly同一個情況 唔明點解成日俾人夾硬轉左個apple ID
利申: 全部都有keep單 唔洗叫我俾返隻錶/電話人
帶埋購買證明去Apple解鎖
師兄之前試過?
無試過,但知可以咁做
Apple有system解,只要證明到你係購買者
唔該你先,禮拜六過去嘈下
休狗又話just works?
而家just worse 幫人解決未
上一、兩個禮拜部 iPhone 15 Pro Max 都隔一、兩日就彈通知話有人唔知喺邊度登入我嘅 Apple ID
國安·已報
咁撚有創意

買芒貼啲fd?
拎住張單去問Apple Store 員工,但有機會寄去新加坡,等幾日攞返翻新錶
年經
俾返隻錶人啦
其實唔嘈啲Staff都會幫你,嘈只會令人搵理由唔想幫
輕鬆啲啦,都係講下姐。你一上黎就咁口臭又幾有家教啊
而家門市冇得搞
統一左用網站自己搞
https://al-support-prn.apple.com/#/getsupport
原來又改咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞