[gay] 茄紅素的心事分享區

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
尋晚屌咗嗰熊叔叔,咩都玩曬

狼來了呀咪咪

夢中屌
真係有屌

好啦

第一次夢見自己屌男人

我下午先睇第7集

係車上面睇左25分鐘有啲頂唔順
公司個層既後樓梯有條友成日食煙
但又唔係我個層
想話俾security知 但見佢應該係做design個行 個樣又好depress
食煙都應該係想減下壓 又唔忍心阻住佢

但陣煙味又好臭 又唔係自己個層食
但又唔係我個層
想話俾security知 但見佢應該係做design個行 個樣又好depress

好好人

我下午先睇第7集

好虐? 但得返2集 唔知之後佢地係點發展
但又唔係我個層

好好人

次次都俾我撞到 唔知係未mb 呢
有無人似我咁24歲都未拍拖?

https://lihkg.com/thread/371777/page/1?ref=android

LIHKG @ Android

有咩問題

已經無拍拖既打算

遲啲先啦

好多人都未玩夠

狼來了呀咪咪

夢中屌
真係有屌

好啦

第一次夢見自己屌男人

又話比我中出
但又唔係我個層

如果再係自己果層未比自己公司啲人見到囉 咁蛇出黎有咩意思 放過佢啦

仲唔拎去整
應該一兩日有
如果佢無死

決定砌過部
我呢部機 如果冇記錯
我小學就用到依加 中間淨係換過張顯卡

襯未開學好砌

但佢地又好似決定要裝修
定等裝完先砌
雖然佢地講要裝修由1月講到依加都未裝

砌左先

電腦重要啲

我下午先睇第7集

今次啲對白幾好, 就係因為好正常咁諗所以先有共鳴感 sun 真心看透某啲世事

狼來了呀咪咪

夢中屌
真係有屌

好啦

第一次夢見自己屌男人

又話比我中出

又唔見你pm我
但又唔係我個層

如果再係自己果層未比自己公司啲人見到囉 咁蛇出黎有咩意思 放過佢啦

要佢俾我屌先放過佢

我下午先睇第7集

今次啲對白幾好, 就係因為好正常咁諗所以先有共鳴感 sun 真心看透某啲世事

hug hug sun sun 希望係happy ending

唔係你以為我係學生?

唔係你以為我係學生?

同我同行嫁gppbb
有無人似我咁24歲都未拍拖?

https://lihkg.com/thread/371777/page/1?ref=android

LIHKG @ Android

有咩問題

已經無拍拖既打算

但又唔係我個層

佢俾我屌先放過佢

唔係你以為我係學生?

係呀 似瞓到下晝先出現

唔係你以為我係學生?

同我同行嫁gppbb

死臭雞打風都唔搵我

唔係你以為我係學生?

同我同行嫁gppbb

同工唔同酬

唔係你以為我係學生?

係呀 似瞓到下晝先出現

慣左一早做好全日既野 之後上下網
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞