燈塔哈佛博士後瘋狂抄襲事件 (轟動!)

116 回覆
191 Like 3 Dislike
https://www.facebook.com/%E7%9C%9F%E8%A3%9C%E7%BF%92Secret-966140673475360/?ref=ts&fref=ts
自己去fb個page追post啦 次次留言都係果幾條友
之後就引左成班港豬跟住黎屌 仲勁過牛佬

照你羅輯
其實你都係
一人分三次講=三個人?
呢個係咪無線之前個剩女節目嘉賓?
成班凈你識講康sir有幾清泉 都唔用下個死人腦諗下

一個超簡單問題 燈塔每逢有邊個通識呀SIR做得唔錯有成績就會比人做
最大得益者係邊個?

喂 有眼既都睇到 今次做gxy leung既 有曬打手有曬ig fb有曬人手搵佢邊題筆記抄邊個 仲可以拎到gxy既筆記 D打手仲話喂燈塔無得退錢但可以轉其他老師
你諗下 會唔會係一個學生仔做到依D野呀?
做依D野果個人 有曬陰毛有曬資源有曬勢力啦
轉其他老師? 燈塔有邊個'其他老師'比你轉呀 咪康水狗囉

諗下成件事 邊個係最大利益者 唔好凈係識食花生啦成班死港豬

141keith -> oscar ma -> gayleung
每次燈塔有邊個通識老師開始做起 就會比人做番低
次次都係有曬打手推起件事拎曬D proof出黎
補習界清泉? 佢請兩個打手就令到你班死港豬係到向左走向右走跟住黎屌
自己就係表面上笑騎騎放毒蛇 自己補習界no.1地位永不下跌

今次做完gxyleung 當你做低左佢 燈塔實會請過第2個 如果佢做起左 又會比清泉哥做番低架啦

keith同om係佢地自己7,唔關其他人事wor

最大得益者=一定係兇手
記者朋友呢?
推上報未
屌 你學校D老師咪又係拎依D比你地做
上佢堂又唔係為配套 為上堂教既技巧姐
好似YY咁 就算 我講緊就算 佢D筆記係抄
你地港豬咪又係9衝 佢教得好呀嘛 真係以為D書仔幫到你咩

咁所以抄人就係啱?呢個世界大撚把殺人強姦犯啦,所以殺人強姦又冇所謂?
成班凈你識講康sir有幾清泉 都唔用下個死人腦諗下

一個超簡單問題 燈塔每逢有邊個通識呀SIR做得唔錯有成績就會比人做
最大得益者係邊個?

喂 有眼既都睇到 今次做gxy leung既 有曬打手有曬ig fb有曬人手搵佢邊題筆記抄邊個 仲可以拎到gxy既筆記 D打手仲話喂燈塔無得退錢但可以轉其他老師
你諗下 會唔會係一個學生仔做到依D野呀?
做依D野果個人 有曬陰毛有曬資源有曬勢力啦
轉其他老師? 燈塔有邊個'其他老師'比你轉呀 咪康水狗囉

諗下成件事 邊個係最大利益者 唔好凈係識食花生啦成班死港豬

141keith -> oscar ma -> gayleung
每次燈塔有邊個通識老師開始做起 就會比人做番低
次次都係有曬打手推起件事拎曬D proof出黎
補習界清泉? 佢請兩個打手就令到你班死港豬係到向左走向右走跟住黎屌
自己就係表面上笑騎騎放毒蛇 自己補習界no.1地位永不下跌

今次做完gxyleung 當你做低左佢 燈塔實會請過第2個 如果佢做起左 又會比清泉哥做番低架啦

呢兩個早過康蛇開始教書咖低能
打手邏輯:全世界都係打手,除左我

LTY D 嘢真係亂到仆街 講得又快
上左一個暑假就冇上過

聽聞改善左

改善極
都有 better option

好撚憎佢扮晒天后咁,不可一世
仲有ben fung,得少少人影相就話最高比率笑撚死人,兩個一撚樣咁扮野,呃鳩學生

唔怪得Kris Lau成日笑鳩呢啲係陰質教育

Kris Lau自己都唔好得去邊

「唔好」在咩?「唔好」在唔收啲廢學生谷大自己學生數目然後偽造五星星率?呢啲就係廢柴補習天王P Chan、Billy Ng、Ben Fung等最中意做喇,Kris Lau先至唔做呢啲

難道你認為Kris Lau無買打手好清高?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞