Ocamp呢單嘢 當初明明笑得最開心嘅就係你班仆街

121 回覆
216 Like 21 Dislike
我自問喺單case入面冇做過落井下石嘅事,因為現代實在太多女人老屈男人非禮嘅案件,唔講外國先啦剩係香港大家最有印象就係之前俾呂麗瑤屈非禮佢嗰位教練,一早身敗名裂咗。

但有啲男人無可否認就係純下體動物,一見到嗰位人類係女嘅話,就已經狗衝出去幫佢,完全置事實不理,呢班男人對今日女拳猖獗嘅形成佔咗極大因素。呢班先係真正嘅食屎狗

更加證明左點解男主俾人屈到有抑鬱
悟已往之不諫,知來者之可追
實迷途其未遠,覺今是而昨非

真正的大仁大智大勇唔係成世人無犯錯
而係犯錯後有無擔當,有無盡力補救

當然一開始錯信香港傳媒和女事主的確有一定責任,但責任上的分擔可能係幾%

而女事主同班假證人選擇潛水咪就明顯人格有問題
但係事主而家責怪嗰堆連登仔未審先判同起底
我pin嗰條友當日直情叫人永不超生 而家出嚟攞光環
我理解男苦主
但問題的根源就係由女事主及朋黨的不實指控開始
嗰排成個連登都係post講ocamp
又話幾淫賤幾多道友
又話大學生有幾垃圾
而家就置身事外走出嚟話傳媒不負責任乜乜柒柒
無恥到
仲有之前有個阿sir同學生妹影相又係 第一時間屈人為抽水、師生戀、扑左唔知幾多次野 跟本男人低賤係由男人造成
公道講 兩邊都係
唔記得乜事,一早block柒左
我無笑過
可以大聲屌柒了
歡迎 我都無笑過 所以都可以大聲屌柒當日啲仆街
連登仔不嬲就係咁 根本成班都係雙重標準嘅賤種 平時口講民主反共其實只係為自己利益 共產黨打地主第一個支持啦

最簡單雙標例除 自己平時就話返工要點hea 返工唔應該上心 否則都係黎生 要精神辭職 但自己去食飯就要服務員態度好好服務周到 又日日屌公務員工作表現差 老屈醫護老師社工hea做hea教
我完全無份笑 咁可以屌條女未
個個入嚟問一次
當初連登仆街笑

事實就係啲女屈人 冇改變
笑到仆街 睇下仲有冇賤種話「連登仔係一個人嚟?」

平時啲cctoy炒完車都係咁樣死撐
連登仔平時日日網上欺凌人

但一見到邊單欺凌新聞 邊個欺凌人 就嬲撚到仆街瘋狂狙擊
佢自己都有認問人性暗示問題
大佬, 單野真既, 大家緊係企係女方果邊

係咩國家都係咁架啦, 唔洗拎返出黎BINC

但係依家單野假丫MA, 假就要拎返條女出黎BINC啦
留返比正義乾淨連登仔狙擊囉
我哋連登狗害到人自殺都唔會錯
公屋廢青每日無所事事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞