【鄧晧然事件】A

6 回覆
3 Like 1 Dislike
嗰兩條女好明顯係仆街同on9, 但成件事最evil 嗰個似係A 同學多啲,啲女易比人昆就不嬲都係架啦,如果唔係A 講,根本佢哋就連比人非禮都唔知,所以如果唔係A,佢哋根本唔會告鄧同學。人嘅記憶係好vague 嘅,再加酒精影響,好容易可以比人gaslight 到啲記憶出黎,所以我覺得個A先係最恐怖嘅人,如果佢先係始作俑者,佢係somehow 好想搞尻鄧同學,佢先gaslight 嗰兩個女仔告佢,無論成功或者唔成功,鄧同學都會好慘,而就算失敗咗,大家都會focus 喺嗰兩條女到,完全贏撚曬。所以我希望大家如果想幫下手,點都要搵埋個A出黎,唔好淨係focus 喺嗰兩隻棋子到。
我認同
似係A加鹽加醋做鳩鄧同學

亦因為個傳言由單一源頭組成
先令認人同之後啲指控咁一致
即係A 同鄧扑過野?
嗰兩條女好明顯係仆街同on9, 但成件事最evil 嗰個似係A 同學多啲,啲女易比人昆就不嬲都係架啦,如果唔係A 講,根本佢哋就連比人非禮都唔知

CLS.....講到啲女奉旨畀男人搞咁......
karen嗰啲極端女權撚就係畀你呢種人整出黎
你幻想能力一流
我覺得有囉...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞