又match到同一個接左單唔撚郁既uber司機

34 回覆
39 Like 4 Dislike
百二蚊路程又唔郁,二百幾蚊路程又唔郁,目的地新界九龍港島都唔郁,message佢又已讀不回,佢乜撚野事。
鬥hold
Hold得耐或者佢within你個range郁少少 咁你取消佢就要比取消費 佢唔駛郁白賺你廿蚊
雖然其實都大機會可以退返 但有啲人趕時間call車根本唔會搞退錢嘅手續
走去揾個司機,可能佢中風呢
舉報佢
唔怪得係機鋪成日見D人開住個APP係到睇
呢度好多尊貴既uber司機 會撲出黎屌你

開左自動接單佢唔知姐 你唔識自己取消?
係咪你太低分
係咪你上車位太閪?
太遠路程黎接你自己識做取消call過架啦

檢討完自己先好上黎屌uber司機呀
咁個司機評分一定好差
uber 雖然好過dc9 但都唔少仆街
接單唔郁又有
上次答架uber落左車又唔撚㩒end trip
220變左270 好彩uber個邊處理番
其實唔係的士狗閪,係香港人太閪
次次match到佢都中風
呢d 西司機一定report 佢
唔好比佢地做到好似dc9 咁變「行規」
report 有無用

有時趕時間遇到依啲都幾煩
多謝巴打提醒

呢位尊貴既司機住我附近,成日都match到佢。我同佢評分都係4.9。我趕時間,佢次次唔郁又唔覆我都cancel過好多次廢撚事浪費大家時間,再call都係match撚到佢要轉的士。
report 完有option 簡以後唔match 佢
一次半次咪cancel囉,我又唔痛。但呢位司機住我附近經常match到佢。無論我目的地近遠平貴佢都唔郁,都唔知咩單先啱佢心水,cancel左再call又match返佢。最鬼既係佢居然有4.9評分
我睇下先
好撚多,尤其係啲偏僻少少嘅位或者非繁忙時間
同埋司機態度有啲都好閪,架車污糟仲要Uber XL都裝唔落兩個大喼
最深刻係上個月成家開開心心去完旅行返香港係機場直接Uber返屋企,去到啲local屋邨位教佢行係邊度落比佢喝叫我收聲,又話咩唔跟GPS行有咩行錯唔關佢事,根本係香港人有問題
係呀,呢到Uber司機唔會有問題的

有嘅一定係個客
唔知會唔會影響到評分 因為評分係坐完佢程車先比 取消嘅話坐都無坐到
呢啲有冇得cap低圖有埋時間去投訴
唔係一次,就即係慣犯啦
人地點睇到你遠近平貴?
做得耐好似睇到車程幾耐同方向
客服有得block咗同某個司機match 不過唔知你同個司機冇開始過行程肯唔肯幫你block
根本係Uber版嘅DC工會

所以話根本唔關的士定UBER事,係關揸車嘅係香港人事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞