卡斯美路算唔算臨老過唔到世

259 回覆
226 Like 9 Dislike
牙朗敗走喎大佬根本自從費格遜離開之後無乜邊個曼聯球員係好表現之後俾人以高價買走
講真每個可以收返7-8000萬 我係皇馬嘅話實放俾你賣咗用到殘嘅米路收返7000萬 加少少就買到touchme嚟換血
氣勢都無埋,當年對手見到佢,好似見到隻老虎,而家似見到胖虎
買佢嗰陣30姐 都仲當打嘅 鬼估到佢跌watt得咁快
雲比沙加個踢法打中堅其實冇問題喎
點會冇問題
佢冇位置感 防守靠9落腳
唔撚識頂波 傳波是9但
曼聯得佢一個防中咋

文奴同麥湯都係工兵,打唔到6號
理文隻余煒廉都差唔多踢法姐
仲有on9but 不過簽完番黎
發現廢到笑
係喎

雖然佢琴日傳失咗好多球,但作用真係好明顯,竟然唔搵佢正選
所以係有問題 話就話多傷兵
但係除左上年full team
其他時間都唔係好明光頭佬想踢乜野波
控球又控唔到 邊到都會9斷波
反擊 前場班細嘅 冇乜決策能力 處理唔好
9981斬 兩隻翼唔識斬波 得dalot同shaw好d
不如改名叫般奴fc 佢好態就贏 唔好就輸
係皇馬踢光環足球係咁 又易拎冠
逐個秤你都會覺得個個擔到大旗 星級球員
去邊隊都會幫到球隊進步
第一球應該去拍俾啲壓力又無俾
之後啲波唔應該標又標
進退失據咁,完全係out of position

你條防線又廢到閪咁,前場又無遮無掩
後場又亂,咩級數同經驗都死啦
未計佢本人諗住黎養老
但場場硬住去
今日仲要對住三個一樣樣,高大又快既黑鬼
淨係屌佢就唔公平既

曼場場都守勢波,無攻勢又無組織
下下搵中堅祭旗
閪波
如果答成隊垃圾係咪end得topic
Highlight 球王
曼聯高薪簽佢果一刻,佢已經係贏家
由椰子到蘇b每一個教練我都覺得應該要比時間佢地,唔應該炒
但呢個買人唔掂,又係到玩權鬥,然後下下輸波都瀨呢樣嗰樣
真係唔留得
最好笑係隔離嗰件仲垃圾過佢
要個防中串演中堅但前面係零保護 拍檔仲係evans
呢場明顯見到佢嘅踢法你要我踢中堅咪踢 但我會用自己踢防中嘅方法去踢
打死罷就
佢咁嘅年紀一味死操人地都cls 皇馬modric今季都慳住用啦 更何況體力消耗更大嘅防中位
同球玉一樣 要等人餵
,6m買返嚟踢咗差唔多10年仲可以用70m賣返出去
去英國退休
你講緊曼治?
四球都真係輸佢
皇馬班球迷只會覺得佢爲錢走,而家狀態下滑弱點暴露晒出嚟,球隊又踢越差,一啲都幫唔到手,係有錢,但運動員講成就,就咁睇去獌係失敗決定,呢啲正正係臨老過唔到世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞